Schoolhost

Chacha.
Idag har jag, Michelle och Cansu vart schoolhost. Vi har typ ställt ner alla stolar i matsalen, vattnat blommor, puttsat fönster och sen skulle vi städa men de ville vi ju inte riktigt så de struntade vi i :) Sen var klockan typ halv 12 och då sa vår mentor att vi kunde gå hem! Så a, slutade tidigt idag. När mamma kommer hem så ska vi åka och köpa kläder till skolavslutningen, för jag har forfarande inte gjort de! :O

Idag fyller iallafall min fina tjej Donja år :) Stoooort grattis!
Och Jessica åker till Mallliis! Hon kommer hem natten innan skolavslutningen och hon kommer att vara såå brun!
Eller, om det blir fint väder där då ;)


Jacob, jag, Kakan och erik som sitter i katapulten :)


Jag, axel och Elliot :D

Inne i spgelrummet. .:)

Hahah cha! läget!?

Hej Elin du ser bedrövlig ut! -jo, tack jag vet! :)
När vi åker twister!


YAY! vann en basketboll!



Igår på gympan så tagga vi till Kanaan och dom som ville bada fick de.. Men jag avstog liksom :)

Donja Gästbloggar!

chena folket!
haaha,
jag heter Donja och är Elins favorit björn.

men iallafall!

idag hade vi en friends/sammarbetsdag i skolan.
eftersom jag är friendsare(kamratstödjare:P)
så var jag tvungen att vara på en av sammarbets stationerna,
jag skulle vara ledare dåra.
min "aktivitet" var knuten.
en svin tråkig lek.
efter att ha lekt den med 8 olika grupper från låg- och mellanstadiet
kan man nog lugnt säga att jag hade tröttnat.
ååh gud, jag höll på att lacka ur totalt på alla killar som lekte tuffa och tjejer som lekte överklass.
usch usch.
efteråt drog jag hem och sedan till Elins skola och väntade på henne i tio minuter tills hon äntligen slutade.
sedan åkte vi hem till henne och åt(nu).
och nu ska vi dra !


puss!

kolla in min blogg för den är bäst ;)

DONJAS BLOGG! CHECKA !


Göhöhöh.. Jag e kissnödig

hejhej :)
Sitter här med Donjaaa!!!!!!!!!!!!!!!! 

Det snurrar i min skalle..

Heeey :)
Som sagt så var de ju grönan idag för mig. Jag åkte först dit med Jessica och Kakan och sen när vi kom dit så träffade vi Jacob, Erik, Axel och Elliot. Sen typ köpte jag guldkort och åkte massaaa saker.. :) Men runt 2 var Jessica och Kaka tvugna att gå för dom skulle rida.. Så då var jag där med the boys. Och jag åkte faktiskt blå tåget och det var typ bland det absolut värsta jag någonsin har gjoort! Typ superläskigt.. Tror nog jag dödade Jacobs öron lite också :) Sen vare ju spökhuset också.. Man kan ju säga det såhär, den mesta tiden där inne låg jag på golvet! :) Haha, seriöst varje gång det kom nån läskig så slängde jag mig typ ner på golvet.. Men de är ju coolt!
Sen när jag sprang ut på bolkongen så kommer dne där läskiga snubben från Saw och typ nästan äter upp mig! Fast då vare en okänd tjej som ställde sig typ emellan oss och räddade mig :) Sen träffade jag donja och hennes umgänge också, så var med dom ocksåå.
Men nu måste jag sova! Hare bra bilder får ni imorgon älsklingar! :D
Erik, Jacob, Jag och Kaka i twister!

Oh no..

Antonia  ([email protected]) om Its Jessica:
ElinochJessicas.blogg.se? :) <3

Puss på er!

Svar: haha vet inte, de är så uppenbart att ta just de.. :) vill ha nått special du vet ;D<3 
Puss på dig, saknar dig!

Micehlle om Singing sweet home alabama all summerlong!:
Man e ju vit hahahhahahaha <3333

Svar: haha men de är ju coolt! :D<3333

du vet vem om Singing sweet home alabama all summerlong!:
Elin goes magrutor typ ;D

Svar: Haha fast njaaa :P

stina om Singing sweet home alabama all summerlong!:
fin blogg! kolla gärna in min också :-D

Svar: Tack, jo det ska jag :)


men.. weaääh

Chaaaa :)
Sitter här med Jessica i luren. Vi har diskutera lite om imorgon. Nu är det nämligen så att jag, kakan, Jessica, Jacob, Erik och Axel ska dit :) Ska ju bli kul :D jag är ju typ supermodig just so you know! ;) så ja, ska typ åka allt läskigt! 8) tuuffff. Men jag har fått kläderna från Halens nu. (som vi beställde) En tröja var inte lika fin som jag trodde att den skulle vara, men en typ äälskade jag :) Dom får ni se sen.
Iallafaaaall.. snart spricker min mage, så hare bra!
(orkar inte vända) Jag efter Lampe challenge iallafall :)

Singing sweet home alabama all summerlong!

Hej på er! :)
Ingen blogning igår men Jessica höll mig lite uppdaterad imorse så de är ju bra. Igår var jag hemma hos Filippa med Filippa, Michelle, Jessica och Karolina :) Vi typ hoppade runt på hennes studsmatta i regnet och bastade och hade de trevligt.
Idag ska vi fira Maria som fyllde år i tisdags och sen ska jag och mamma alldeles snart åka och hämta ett paket på Ica med massa kläder som vi beställt! :) Och imorgon blir det grönan med Jacob, Erik, Axel och kaaanske Jessica.
Då ska jag köpa guldkort. Iallafall här får ni bilder.

On the street med Donja i måndags.

Heeey :D

Hej stor bubbla :)






Hahahaha, Hej Elin hur är läget!?





Michelle gör.. nånting :)


Aja nu ska jag och min mamma åka och hämta ut dom dära paketen. Puss på er så bloggar jag mer sen :*

Its Jessica

Jao, its right. Det är jag Jessica ni veeeeet ;) nej men de jag tänkte säga va att ingen kom med förslag på bloggnamn? Tråkigt värre. Vi vill jätte gärna ha förslag! Vi bokstavligen suger på att komma på själva, vi behöver er. Så aa its just to comment ;) Puss jessica

Slutade 10 i 1

Det var ju chiiiilll. Vi fick hoppa över draman och sen behövde vi bara vara på slöjden i 20 min :)
Och fick precis reda på av Jessica att hon har hamnat på akuten!! :O Jag vet inte varför än, men jag tror att hon har svimmat  igen som hon gör då och då =/ Men nu har jag typ massa tid hemma, sen ska jag till träningen.
Puss på er :*
DET FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILDER PÅ DEN HÄRA #¤?!"?#!¤%&!?´`<¤! DATAN!!

Oh Jeesus

Grrrr..
Nu är det faktsikt så att jag heter Elin Rindemar, och Elin Rindemar behöver sin sömn! Och de funkar ju inte bra om man råkar gå upp en timme för tidigt -.--------> Råkade liksom gå upp halv 7! Jag skulle igentligen ligga och sova vid det här laget.. Men orkar absolut inte gå och lägga mig. 
Aja ska draaa. Hejdå.
Hej jag heter Elin och jag har bildbrist, men de är ju coolt!

Panic alarm!

Hej på er. :)
sitter här med pappa och pluggar spanska, för imorgon är det prov. Sen har vi fått hem en massa papper om hur man sitter i sekretariat.. Jag kommer så faila när jag ska vara de.. Det var typ såhääääääär mycet att kunna! Och vi får tillochmed köra med förenklade protokoll.. Men får väll läsa på lite om de då. Btw så är det bara 6 skoldagar kvar för mig! Eller igentligen 4 för 1 en dom dagarna ska vi till djurgården på typ "picnik", och en annan ska vi ha typ fotbollsdag. Så de är ju chiill :D MEN JAG HAR FORTFARANDE INTE KÖPT KLÄDER TILL SKOLAVSLUTNINGEN!!!  Panic alarm liksom! Men i helgen ska vi typ åka och köpa de.. :) Sen ska jag till Grönan på söndag. Kulkul.
Aja ska plugga mer, hejdå :)
Saknaden är stor♥

HBT

Och om ni undarar vad det står för så står de för Homosexuell, Bisexuell och Transsexuell ;) Haha det har jag lärt mig idag! Och lite andra saker typ.. Men det var ju iallafall chill att vi inte hade lektioner idag :D Men snart ska jag till hallen för att lära mig om hur man sitter i sekretariatet på matcher och så. Bloggar mer sen, hejdå.
I söndags.

Sexualitetsdag idag!

Chacha :) har precis haft en lektion där vi har pratat om typ utpressning på internet och sånna grejer. Och snart har vi lektion om själsord.. Trevligt :D haha men sen ska vi ha en massa sånna här lektioner hela dagen! HAha aja, nu ska vi typ in på lektion. Puss :*

Ipaaaad

Cha på er alla. Nu är det ju så att Maria fyller ju år idag och hon hade liksom köpt en present till sig själv, och hon har köpt en iPad! :) just nu sitter jag ju och bloggar på den. Jag och pappa hade typ värsta festen med photobooth för han visste typ inte ens att det existerade x) så vi typ tog lite roliga bilder ;) men eft er skolan var jag ju med Donja och vi åkte till Vällingby för jag skulle köpa en present till Maria. Men det här är iallafall Feeett coolt.. :D thihihi.. Aja i morgon ska vi ha temadag i skolan. Sexdag ska vi ha ;) haha kulkul. Och sen ska vi inte ha träning imorgon heller för vi ska få utbildning för att sitta i sekretariatet. Vi ska nämligen göra det nästa cup. Men aja jag ska kolla lite andra saker, hejdå på er :)

I suck, I know

Hej på er.. :) Vet att det var typ 2 dagar sen.. men har haft lite full upp sådär. I söndags hade vi ju cup och vi kom 3a. Var väll bra men jag hade velat komma bättre.. :P  Men aja brons duger ju bra :) Igår hade min pappa basketmatch (han går på föräldrarbasket) och dom vann! :) Bra pappaa.
Aja är nu hemma hos Donj för jag är utelåst -.- Men nu ska vi till Vällingby för Maria fyller år idag!
Bye biatchees.

Danza kuduro

Semifinal nästa! Känns ju bra :) Vi vann mot Polisen så nu är vi vidare :) Har btw fått många fina nya sår på min kropp! :D En fin liten bula på armbågen. Aja imorgon ska vi spela semifinal mot blackeberg. Fast inte det vi redan mött utan ett annat. Vår coach sa att det var lite bättre såå vi får väll kämpa lite hårdare.. Om vi vinner den så blir final! Hoppas verkligen! Och om vi inte vinner så ska jag tagga till Grönan men donja och Jessica. Fast det är ju bara om vi inte vinner! Fast det ska vi fan göra.

Bara för att jag är en tönt :)

Gametime..


Maj 21, 2011

Bo om cp vi kommer förlora..:
Tyvärr hade du rätt och på vilket sett dessutom, fjollor :(

Svar: Jo det var ju så =/


Emma Jonsson ([email protected]) om Oh maj gaaad!:
Hej, jag vet att du skrev detta inlägget för länge sedan, men jag har letat och letat efter en zebratapet, men lyckas inte hitta någon. Såg att du skrev om någon sådan. Så vet du vart man kan få tag på det/var har du köpt din? Maila gärna mig eller skriv på min blogg! /Emma

Svar: Jo visst jag skriver i din blogg :)

Michelle om Oh here comes gravity!:
Din header var ju fett fin <33

Svar: Haha tack så mycket :) <33


Olvan om not in a big blogmode..:
Men guud la du upp den???!!!! :-o :-D <3

Svar: Haha såklart! :D<3


I'm on babe

Chacha, Elin Rindemar just entered the hooouse!
Typ så ja :) Men imorse så steg jag upp typ 20 över 7 för vi skulle vara i Kärrtorp kl halv 9. Tidig morgon asso. Men där hade vi match mot Blackeberg. Det gick lite bättre än igår, vi vann :) Sen blev jag utsedd till player of the game och det var ju också trevligt. Så nu har vi match idag kl 17.00 mot Polisen tror jag.

Ha det så bra som det kan bli. Chadå.

Jag och Tova påväg hem från mathcen in the caar ;)

Hej jag heter Elin, jag har fruktansvärt tråkigt så nu ska jag gå och lägga mig.


not in a big blogmode..

Hej på er :)
Somsagt så hade vi match idag mot Lettarna. Alla i laget åkte dit tillsammans så det var mysigt. Men vi förlorade mot dom, blev assur. Det blev 39-32. Men stora var dom ohja. Aja, vi kunde spelat mycket bättre =/.
Men efter det så åkte jag hem, åt mat och nu är jag här vi datan. Men är faktiskt inte sådär suupersugen på att blogga, så hejdå.
Har btw stukat min cepe fot -.- Men tigerbalsam på så blire allt bra!

Körde på en sån där töntbild :)

söta Olivia och söta Linnea på tuben. Olivia kände för att gäspa :)

Here comes the sun, nanana

Hejhej :) sitter här i skolan med folk. Vet att jag inte bloggade igår men hade inte tid! För först hade jag träning och sen pluggade jag till provet steeenhårt. Men gjorde ändå inget speciellt. Eller jo jag och mamma shoppade lite på internet och Sen hade jag utvecklingssamtal. Gick ju bra. Aja idag ska vi spela match mot Riga, Lettland.. Ska åka dit med tova och donjaa. Aja bloggar mer sen, bye :)

Oh here comes gravity!


There you go.. Ena är ju då plattad, och den andra inte så plattad :P

Don't say no,no,no,no,no. Just say Ye,ye,ye,ye,ye

VEM VANN ÖVER ALEX PÅ ARMBRYTNING!? Exakt!
Ahh.. Kände mig fett stark efter det.. :) Han har faktiskt fått mer muskler sen sist vi körde måste jag säga (;
Men ingen match för mig ni vet.. (; Haha nu har jag haft min glädjestund so back to reality.

Idag så åkte jag direkt till träningen efter skolan (hade sakerna med mig) för jag visste inte vart mina nycklar var och ingen kommer hem före mig så jag måste liksom ha dom. Så jag fick ta med mig sakerna på morgonen till skolan. Men efter träningen så åkte jag hem till pappa och där låg ju mina nycklar, som jag hade sagt till min kära mor. Men hon trodde dom var borta så hon var ju bara tvungen att flippa ur igår -.- Men aja, nu har jag dom iallafall.
Idag på träningen tränade vi med 99orna för deras coach hade typ möte eller nått så Erik fick coacha dom också.

Dagens outfit.
•Tröja från thailand.
•Byxor från H&M.
•Tights från Kappahl.

Sen var jag bara tvungen att skriva denna lapp till mamma..^^
Hon får se den när hon kommer hem snart :D Haha tönt jag är (:

Snabbt, stabilt och jätte, jätte bra bredband

Sitter här i ett fönster med michelle. Hon ville att jag skulle kittla hennes fötter men jag veet inte riktigt asso.. Men Om ni inte redan visste de så ska jag och Jessica skaffa blogg tillsammans. A ni kan ju ge förslag om ni har några..? :D aja nu vill anton ha tillbaka sin mobiiil.. Hejdå :)

Snööörvel mys

Hejhej :) Vet att jag inte bloggat försen nu.. slarvigt gjort. Men när jag kom hem från skolan tänkte jag träna med bagartorp men jag har prov som jag måste plugga till sa min mor. Så när jag kom hem kolla jag på tv  och sen sov jag fram till halv 7.. :O Guud var jag var trött asso. Idag ska jag sommna tidigt. Men nu är jag hemma hos Pappa för jag skulle hämta mina nycklar, but I can't find them.. Dom kanske är hemma hos mamma ändå då.
I helgen ska vi iallafall spela någon cup som heter Lampe Challenge. (Yay, har äntligen lärt mig vad den heter!) 
Det var typ evigheter sens jag körde match känns det som..
Innan träningen i torsdags ♥ Jag är ju den som flinar som ett fån :)

'Cus i belive in life

Chenachenaa.
Idag så kunde in Erik träna oss för han är i Ungeern! eller han kom mer typ hem idag eller nått sånt :)
Great! Jag gillar Eriks träningar.. :) Men igentligen skulle Massimo träna oss med han blev sjuk så Marc tränade oss iställlet :) Bra tränare där, det gillas.
Aja, Efter skolan åkte jag till mammas jobb och Gymmade :D Kulkul. Jag typ cyklade, sprang på springband och en massa andra saker som jag inte vet vad dom heter. Sen åkte vi hem, jag tog min väska och åkte direkt till träningen.
Jag har ju banne mig haft värsta idrottsdan (; Först 2 timmars gympa i skolan, sen gymma sen träna. I feel good, lalalalala..! Haha aja, nu ska jag in på schoolsoft. Ett tag sen jag var inne där faktiskt ;O

Hej suddig bild på mig men de är ju chill!?

lalala det är kul att göra barn! HAHA lägg upp det på ett fat

Tjenaaaa! :) sitter i en trappa med Cansu och michelle. Och nu står Fredrik sjömannen här också. Jag gav honom en hiiiiighfive:) snart ska vi ha matte. Wish me god luck för jag suger på att räkna procent -.- aasvårt ju =\ men nu ska michelle ha denna iphone! Chadå biatches.

cp vi kommer förlora..


Klockan tickar på..

Heey :) Trevligt att ni tittade förbi. Vi kom hem från farmor och farfar cirkus.. halv 7 typ. Sen åt jag middag och sen gick jag till sundbyskolan och träffade Jessica, Wille, Oliver, Jacob, Anton, Adam och Maxxx. Vi typ spelade fotboll och så. Gjorde 2 fanatiska mål!!!! Haha nej, men mål vare allt :D Sen fick Wille punka på sin cykler påväg hem. Sad for hiim. Men det var de. Imorgon blire skola.


Hej elin :)

Vi slängde i en massa öl, läsk och cider i poolen så att de skulle hålla sig kalla.. :)

bada bland öl, alla mäns dröm.

Sitter i bilen påväg hem från all galenskap

Chaaa :) nu sitter jag i bilen på väg hem. Kvällen igår var ju kul. Haha många som rammlade iallafall..:D stackars henkan ramla i trappan, började blöda i ansiktet och satte brand på partytältet ute på tomten! Men vi lyckades släcka de :) ett fint hål har det där tältet fått nu.. Sen så är det ju vinfläckar överallt och en kille badade till och med med igårnatt :) haha och massa mer.. Idag har vi ätit wienerschnitzel på vårt värdshus. Super. Aja bloggar senare eller när jag kommer hem. Och så ska ni få bilder :) puss på er.

Let's get reetarded in here

Chacha sitter här hos farmor och farfar med en massa irriterande flugor som flyger runt mig.. Alla  andra sitter just nu vid nån lokal en bit från farmor och farfars hus, men Annika bad mig att hämta lite mer vin så de är de jag gör :D Men skulle bara blogga lite när jag ändå har tillgång till en data :)

Idag har vi typ vart nere vid hamnen och så. Men nu måste jag tillbaka med allt vin som jag skulle hämta!
Hejdå.

Nicoline vid Annikas pool imorse.

Hej jag sitter på landet

hejhej :)
Vi kom fram ungefär kl 9 igår. Sen gick vi till nån så kallad pub, fast jag vet inte riktigt asso..
Sen gick vi hem typ 12 och jag fick äntligen sova. Nu har jag ätit frukost och ska väll snart duscha. Idag fyller Min  faster Annika år så grattis till henne. Så idag ska vi fira henne. Men ville bara säga att jag lever typ..

Hejdå :)
¨
Jag michelle och Yassa igår :)


Hej Elin liten..

Då kör vi hårt.

Hallo :)
Sitter här nu med Jessica. Mamma kommer snart hem med Jörgen och då åker viii.. Jessica ville bara joina min packning lite :) Men nu är min väska klar så de e helt perfa.
Har btw superont i min högra rumpa och min högra armbåge ;O Men de e ju coolt liksom.
Idag hade vi redovisning i skolan på svenskan. Jag skulle hålla ett tal, och jag höll ett tal om Jessica... :)
Tog med mig skolfotot från 3an och det blev ju bara liite galet när alla skulle se hur fula vi var på det fotot.. :D

Men bloggar där. Hejdå.


Hakan och jag asso! De e grejer!

Om ni undrar varför Jessica har ett plåster på sin haka e de för att hon slog i den när hon svimmade för några dar sedan.. :)

-Yassa gästbloggar

Tja tja!jag är väldigt uttråkad jag bara hoppas att min no lärare ska dö på vägen till skolan e så jävla trött men eftersom Elin sitter me mig och nära andra vänner så känner jag mig lite bättre<333333.Fast tyvärr så är det inte så att min lärare dog så jag ska in till lektionen hejdå!!!

Aldrig, nånsin, nånsin, nånsin

Chacha :D sitter här med Tugba, yassa, Michelle och Cansu i skolan :) supertrevligt. Men när jag slutar så så ska jag bara hämta några saker hos pappa, sen börjar vår resa på 3 timmar.. Kulkul. Aja bloggar senare, hejdå!

You're going home whit me tonight

Hejhej mannen i brallan :)
Idag så skulle Emma (En tjej i damlaget) träna oss för Erik är typ i Ungern tror jag det var..
Men iallafall skitbra träning :) Fast trodde jag skulle dö ett tag när vi hade fys i hallen.. Hon är såhääär mcyket hårdare än Erik! Fast är ju ioförsig bra :) Om hon hade haft alla våra fysträningar skulle jag bara bestå av muskler vid detta tillfälle :) Sen sprang vi runt Råstasjön också, trevligt.

Men imorgon ska jag faktiskt åka ner till Hästholmen, ligger någonstans typ.. För att min faster fyller 40 så vi ska liksom fira henne :)

Och btw så ska jag börja gymma varannan måndag :D Om jag inte redan sakt de.. Har lite dåligt minne sådär.. :) Men på måndag ska jag gymma. Fast på Mammas jobb för annars måste man typ va 15 ;O

Vi skulle liksom ha en redovisning på so:n idag.. :) Jag var en ful grej som var storyteller :D
(Alla var tvunga att göra masker som man skulle ha på sig.. Jag vet min var skitfin!)

Jacob, Jessica och jag.. Jessica är ju en varg dårå om ni undrar.. :)

Emma skrev sin autograf på Olivias rygg^^

Jag hade faktiskt gjort ett inlägg när jag kom hem, men jag glömde liksom att publicera de..

Hejhej hemskt mycket hej.
Idag på träningen var vi bara 4..! Eller 5 från början men Donny mådde dåligt så hon gick hem efter ett tag =/
Men så är det aalltid på onsdagar typ.. Och sen är mina planer heelt kraschade dör nästa helg (inte den som kommer nu, utan nästa ;)) För de var ju så att på lördagen skulle jag till Grönan med massa och fira Kakans födelsedag.. Och sne skulle jag och Michelle sova över tills på söndagen för då skulle vi till grönan igen med jacob, Oliver, Axel, Ocn nån annan okcså.. :( Plus att jag skulle köpa guldkort då..
Men nu fick jag reda på att vi har cup då! Det är ju askul, men blev bara fett sad över min perfekt planerade helg -.-

Aja det var allt.

Igår hemma hos Filippa.

Michelle skulle hjula.. Fast nä :D


Bedrövliga vi e :)


Hej Elin på toaletten :)

Hade inge smink på mig idag.. :D Ska sluta med smink så de så..! :)

no,no,no,no..

sofia om We are going to terraaa dig!:
är det Irem du menar ???

Svar: Nejnej absolut inte :) En annan.

Anonym om Antes Que Me Vaya Dame Un Beso:
Det där är min mössa!!

Svar: vaa? :O

Olvan :) om cpcpcpcpcpcpcpcpcpcp:
attansbananer.blogg.se ;) Skoja:)) <3

Svar: Haha, alltid tjejen! (;<3

Cocacola med kurdslem i smakar alltid bäst!

Tjena!
Sitter här i shorts och linne med Michelle och Cansu och typ bara döör av värme! Fruktansvärt fint väder säger jag bara.. :) Nu ska vi snart ha bild.. Kulkul. Sen typ lite annat och sen hem och träna!
Men vi hade en fett cool vikarie idag på No:n. Han typ kan hypnotisera folk och jag vet inte vad.. :O Det var sjukt coolt, han provade liite på oss .. :)
Men nu ska jag kolla facebook.

Btw! Den där vikarien tävlar om att typ bli känd på sin sång på tidningen metro! gå in på onstage.metro.se/scenen! Han heter Carl Piaf.. :) *känner mig såå snäll för tillfället.. :D*

We are going to terraaa dig!

tjena!
När jag kom hem så åt jag mat och typ lite så.. Mycket mat! Stor och staark ska jag bli!
Men nu vill min pappa att jag ska joina honom med att terra vår granne lite.. :) Ogillar henne starkt.. 
Lång historia.. Tar vi nog en annan gång :) Hejdåå!

Hemma Hos Filiiippa

Chacha:)
Sitter här med Karolina och Filippa.
Förut var Michelle´och Nazlim här också  men dom har gååått.
Vi har typ hoppat studsmatta och ätit glass.. :) Ni får Bilder från det senare btw.
Men nu ska jag göra annat, hejdå.


You cry, I smile

Tjeeena! 
Jag har kommit på att de är mycket, mycket varmare i hallen nu när de är sommar och det är typ fett jobbigt bara så ni alla vet! *geni!* 
Haha men på väg till träningen så kom jag på att jag glömt mitt busskort hemma hos Donja när vi var där. Så jag var tvungen att först gå till henne efter träningen och sen vänta på bussen i typ en evighet.. 
Men hemma Hos Donja så så typ körde vi basket på deras minimini korg :) Och sen typ trickfilmade vi med min mobil.. :D Haha vi ser ut som proffs på vidoen mannen!
Aja, min stackars bror ligger här rummet brevid med 40 graders feber.. Stackarn!!!
Haha.. :D
Ha en bra kväll.
Höhö.. Tuung snubbe!

Basketshoppen är tydligen stängd..

Donja ringer och säger att basketshoppen inte har öppet för dom har typ fått vattenskador så den öppnar inte försen 18 maj -.- Men nu är vi iallfall hemma hos mig. Snart ska vi hem till Henne och sen träänaa.
Supervarm dag idag btw!

Innan the gympa idag.

g u l d k o r t

Chacha alla :)
Idag har jag vart med Jessica och Donja hemma hos Donja  :)
Vet att jag bloggar sent men har inte haft tillgång till en data -.- men vi har typ kört basket, vart hos henne och så :)
Imorgon ska jag och donja åka till basketshopen i Alvik för hon måste köpa en ny basketboll! VIKTIGT! Sen åker vi till träningen :) Aja nu ska jag gå till min säng :)

btw: Jag ska få guldkort :D Och att jag ska typ börja gymma på mammas jobb varannan måndag :D Fast jag vill inte träffa hennes arbetskompisar.. dom kanske är läskiga (; Aja i'm gonna get mussels!!! Haha tönt jag e :)

Chacha The blogg

Heeey :D sitter här in The sofa och bloggar på min brorsas iphone :) jag vill också ha en iphone:( fatta hur bra min update skulle vara då! Men nääänä.. Aja nu ska jag och min supermysiga familj kolla på en film. ha en trevlig lördags kväll!

Antes Que Me Vaya Dame Un Beso

O l v a n <3 om cpcpcpcpcpcpcpcpcpcp:
Jagärvärldenssötasteperson.blogg.se :) <3333333333

Svar: Haha troor faktiskt inte det älskling :) Men tack ändå ;D<3333333

Anonym om cpcpcpcpcpcpcpcpcpcp:
Seriöst, det finns fan ingen annan som kan underhålla mig lika mycket som mig själv-----DRAMA QUEEN ELINSSON

svar: När ska jörgen lära sig att skriva sitt namn i kommentarsrutan? :)

Michelle om cpcpcpcpcpcpcpcpcpcp:
www.elinrindemar.blogg.se
www.rindemar.blogg.se
www.makeitwork.blogg.se
<33

Svar: a vi får se! :D Tack för förslagen! :)<33

Hej jag heter elin Rindemar, har en superdålig bloggupdate.. Det var väll allt?

Hej :D
Vet att det var 2 dagar sen! :( Men datan här hemma har vart helt knas i bollen så den har typ inte funkat -.-
Igår så var jag iallfall med Donja och Några andra människor.
Först träffade vi några killar som hette Martin och Nima.
Sen hämtade vi hennes supersöta syskon på dagiset och gick hem. Sen så skulle vi bara gå ut lite och då ringer donjas kompisar och säger att vi ska komma till starbo! HAHA!
Gud kändes sååå fel att vara där.. inte för att vi gick in eller var seriösa men endå^^ Där träffade vi några andra som hette Batch, Alex, Andres och Martin  igen. Efter ett tag tagga vi till Grottan och jag hade verkligen inte lust att gå dit eftersom att det var massa i min skola som var där^^ Och sen är de för 7or och 8or också.
Men killarna gick in men vi hade ju inga pengar så vi kunde inte följa med. Men sen gick vi hem till Donja iallafall och jag sov där. Och idag har vi vart i Vällingby.

Från Draman i torsdags. Jag och Cansu ska föreställa gröna aliens typ.
Jag vet vi ser ut som 8 år! :)






Jag har en Melody på mig.. :) (donjas syster)

vi kollade lite på Melodys match också.




mihi jag ska hjula.. :)



Såhäär tuff tjej!



Tönten leker cool på en moped! :)

Nya örhängen köpta idag. 49.50 kr Åhlens.

Ny tröja köpt idag. 79 kr ginatricot.  Misslyckad bild (;

cpcpcpcpcpcpcpcpcpcp

Lilla jacob ringde för en ministund sen och fråga om man ville till fotbollsplan.. Men här sitter ju jag i myskläder och har precis duschat typ, så nää skulle faktiskt inte tro de! :)
Jag nöjer mig med mig själv.. :D Seriöst, det finns fan ingen annan som kan underhålla mig lika mycket som mig själv! :D Hahaha jag är för rolig.. :)

Men jag måste ta upp en ytterst viktig sak! Nu när nya Mozilla har kommit så ser min blogg konstig ut i den också! :(
Förut såg den ju bara konstig ut i explorer.. =/
Måste skaffa ny blogg! förslag på namn?!

Har du en pistol i fickan? eller är du bara glad å se mig? :)

Hejhej :)
Förlåt för att jag har den seemsta upptateringen någonsin.. :) Men det får ni leva med.
Iallfall, ingen bloggning igår.. Gjorde ändå inte så mycket :) Var i skolan, tränade.
Idag har jag tränat och inte så mycket mer.. :)
Och jag äälskar det vi håller på med nu på träningarna.. :) Thihi..
Sen stretchade vi, eller hur du nu stavas, efter träningen också idag. Det brukar vi liksom inte göra och det är ju inte så bra för jag har blivit så fruktansvärt ovig =/ Och ont i rumpan har jag också för jag var ju bara tvungen att klumpa till det när jag skulle gå av bussen! Men de e chiiiill :D

Haha ne, nu ska jag se till så att ni slutar slösa er tid på mouaa! :)



Hej Elin. Är det bra? -Jo tack det är fint!

Sweet seet house mannen

Chcha alla :)
Sitter hemma hos Donja nu.
Snackar sådär :) Lyssnar på nån konstig låt.. :) Men senare så ska jag och Donja till träningeeeen.
Kul sådär. Men jag har typ inget att skriva om så, a chadå (:
You're going dead woman.

Vill du aktivera filtangenterna?

Hejhej och återige hej.
Förlåt för min dåliga upptatering idag.. Men jag åkte och köpte lite kläder med Tova och Antonia på dan och jag hann inte blogga innan det, och sen har jag inte haft en dator och gjort annat.

Men jag köpte 2 tröjor. Sen så var jag ju i vällingby med mamma igår, då köpte jag en tubtopp, ett par jeansshorts, örhängen och Grafittinagellack.
Sen efter det så följde jag och  Tova med på Antonias dansträning.. :) Mihihih.. Det var aaskul :D Jag och tova lärde oss how to do it lite i slutet asso ;)
Sen när jag kom hem så åkte jag och kollade på min syrras dansuppvisning. Haha och Amy dimon (vet inte hur hon stavas) var där! Gahaha jag höll på och garva ihjäl mig fan :D Ogillar henne starkt..
Men min syrra fick iallafall krama henne och en autograf, så hon va nöjd.


Igår hemma hos Adam.

Töntar vill inte visa sig på bild..

Hej fulis :)

Tovas groda som hon köpte idag.. :)

Hej jag är ett särbarn hur står det till? :)

Inne på Antonias Dansskola.. :D

Nicolines grupp uppträder..

Shorts från H&M -199 kr

Tröja ginatricot -99 kr. (mycket finare på ;O)

Blus Giantricot -199 kr (sääämst bild jag vet)

tubtopp H&M. -79.50 kr.

Graffitinagellack från Kicks. ? kr

svar

Antonia om Oh hot damn!:
fiina kläder! särskilt byxorna haha ;D <3

Svar: Haha tack! ;) ohja, Jeans sistaars babe!<3

Antonia om Chaaaa:
aaaa :D <3

Svar: Haha aaaa? :)<3

RSS 2.0

Vädret Stockholm