Borglig

Japp det är jag. Gjorde precis ett test på expressen som visade vad jag var för nått. Alltså om jag höll på socialdemokraterna eller folkpartiet och så. Och jag var Kristdemokrat! Dom är typ lite rasistiska och vill ha privatskolor och sånt... Man ba " Hallå? Jag, halvcolombiansk. Jag, rasist?" Nää skulle inte tro det va. Men det var bara ett test ju :) Men jag är tydligen borglig= dom som håller på högerpartiet. Jag får iallafall inte rösta så.. :P 


Wohoo! :D

Haha gud vilken najs time vi hade asså! :D Först var vi vid skolan vid det här metalsjukhuset. Asläskigt :S .
Dom ända som var modiga var ju jag, Axel och Fredde ;D Och lite Gustav :P
Sen hade vi inget att göra så vi tog bara en buss som gick till Vällingby för att vi hade tråkigt :D Sen var vi där i typ 10 min sen skulle vi åka hem men vi åkte lite fel och.. aa! :D Men vi hade kul :)

Men nu ska jag hem och äta :)

Haha jag,Mika och Becka på Köpinglägret i sommar ♥ :D

"Heeej Daniel" "Poff! Aj!"

Blödigt näsblod har man ju såklart gjort idag också....  Skulle springa fam till Daniel för att ge honom en kram, men nänä det accepterade inte Jessica så hon springen fram framför mig och slänger ut med armarna så att hennes hand slås upp rakt i facet på mig! ^^ Så börjar man att blöda och ALLA står och stirrar (pinsamt!?). Men det gick vi och fixa snabbt. Men jag fick blod på min tröja, mina byxor, mina skor, på mina händer och över hela ansiktet ;D
Treeevligt. Snart ska vi till skolan och träffa axel,gurra, Wille och fredde :D... Hihi :P


:O

Blev ingen bloggning igår. Hade fullt upp hela dagen! Först var det ju skola. Vi tog klassfoto! Och det kom inte jag på försen jag satt på bussen -.- Juste har börjat att åka buss tills kolan :D Haha en station... Men iallafall, jag såg helt seriöst ut som en skrattande gris på fotot... Fotografen sa så här "tjenaaaaa". Och satte på det mest töntigaste fliunet på läpparna som jag någonsin har sett så man brast ut i garv. Och jag hade ju fönat håret dagen innan så att det blir platt. Men, det regnade (såklart)  på gympan så det blev fult igen :(

Men sen gick jag hem till Carro med henne, Antonia och Tova. Och vi gick till skolan och Jessica, Nora, Gustav och Fredde kom också dit efter en stund :D Sen visade jag runt Carro och Antonia i skolan. (dom går ju i andra skolor) vi kom in genom att säga till en tjej att jag hade glömt min tröja där inne när hon va på väg ut :).

Men nu måste jag skynda mig!

Snaark -.-

Mamma har bivit sjuk och jätteförkyld. Så hon orkar inte skjussa mig till Kista nu... :( Jag som ville ha den tröjan nu!
Grr... Men jaja, får väl åka i veckan med nån annan.

monye,money,money...

Nu ska jag käna lite pengara alltså ;D . Ska damsuga mammas biil :D Haha. Jag får 100 spänn för det! Ganska bra faktiskt :) Men jag behöver dom för jag har lyckats övertala mamma om att hons ka med till kista sen och då ska ju jag köpa nån kofta :) Dags att börja arbeta!


Ha! inte jag inte ;D

Jag försöker få med min mami till kista för det finns en tröja som jag vill köpa och sen så vill jag köpa en grej till mitt blippkort. Men hon ba "du köptje ju ett par byxor för bara en vecka sen, Och veckan innan det köpte du blablablablabla... du kommer ju att bli shoppingberoende!" Men det är jag inte :) Jag är bara väldigt sugen på en viss tröja ;D  .

Bläää! Allstå jag har tappat bort min geografiläxa så jag måste skriva ut en ny på shoolsoft emn jag hittar inte länken!? Vår lärare visade hur man gjorde men jag kommer inte ihåg :( .
 
först tänkte jag köpa den här. (fast i blå färg)


Men såg jag den här och...

Den här, och...

Den här :D

Vilken skulle ni tagit??

3 min to go

Datan stängs av om 3 min så de blir ett snabbis inlägg! Eh.... Jag har fktiskt inget att skriva om...
Höhö Godnatt anatar jag :P


Dom andra svarade inte...

Nu är jag hemma från skolgården. Det blev bara jag,jessica,Fredrik,Axel,Frida,Emma och William som gick i 5c för dom andra killarna svarade inte. Men vi hade det awsome iallafall ;D Jag och Emma körde basketmatch mot Fredrik och Axel, fast jag vet inte vilka det var som vann... Och sen pratade vi bara :)  Först gick emma,frida och William hem. Sen skulle Axel och Fredrik hem. Då gick jag och Jessica också hem :P.


Accseskoort :D

Haha jaa det har jag fått :) Faktiskt mitt första någonsin :S det är blååått :D
Men sen när vi kom hem så skulle Jörgen precis åka iväg med moppen någonstans men innan han åkte så fick jag prova att köra runt lite :D Jag tyckte faktiskt att jag var vääldigt bra på att köra moppe ;D 
men senare ikväll så blir det sundbyskolan med Jessica,fredde,axel,wille,adam,jacob,anton och kanske frida och Emma . :)



PS. Frågestunden avslutas på måndag :) Fråga gärna en sista fråga!

Sovit hos Carro

Från igår tills idg så sov jag, Jessica och Antonia hemma hos carolina :)Vi kollade på Eclipse,Motorsågsmassaken och Instängd 2.  Innan jag gick hem till carro så var jag hemma hos Wille med han och Axel. Nu ska vi snart Åka till Vällingby för att köpa månaskort till mig och felix (:D) och sen ska vi köpe en presten till mormor :) hon fyller 80 snart! :O Men nu ska jag logga in på facebook.


fönat håår!

Gud vad det är fint alltså! Annars brukar ju mitt hår vara helt jävla gigantiskt!

Det ser MYCKET plattare ut i verkligenheten :D

Men idag så följde Jessica med mig på träningen och där träffade jag alla f-98 solna viking tjejer! :D
Gud vad man har saknat dom! Men på söndag ska ju jag och Donny vara med Bella :) Just nu chattar jag med Daniel. Hejdå :)

Svejsan!

Nu sitter jag här i Jessicas hus. :) Idag har vi haft drama i skolan. Vääldigt trevligt. Men kl halv 6 så har jag träning idag. JUSTE! Jag måset ju smsa Tova! Ska fråga vilken buss och tid den går ;D.  Men Jessica följer med (såklart).
Nu blev jag hungrig. Vänta lite.... så nu frågade jag Jessica om jag fick ta en macka :D Det fick jag!
Hejdå :)


Sommarbild- Lucas,Jessica och jag :) <3

pratar med Donny

Nu håller jag på med att prata med Donny i telefon :) Men idag har jag gått i skolan (såklart). Jag, Jessica,Arvin och Anton hade det llite roligt på bilden :p Vi skrev saker på lappar och satte det på folks ryggar :D jag satte en på Jacob där det stog "sparka mig". Han märkte typ ingenting på heela lektionen! Sen blev han sur när han uppmärkte det...
Men yäyä :)

Sen åkte jag gick jag hem på direkten och sedan stack jag iväg till träningen.
På vägen hem när jag åkte förbi Carolinas hus i min förra klass så springer hon och Antonia ut genom dörren och frågar om vi kunde göra nått sen. så jag åkte hem och duscha och sen gick jag hem till henne. Och vi (eller carolina) kom på en jättebra ide´:D Det händer snart....

Det var det :) Besök min kompis blogg förresten! :D Donny! :D donny,donny,donny,donny!


Jag blev så misslykad på alla bilder osm jag tog så jag tog en där man inte såg mitt face... -.-´

KOM IHÅG FRÅGESTUND!

Chattar och hattar

nää nu ljög ja lite va :P Jag hattar faktiskt inte jag chattar bara :)
Chattar med Bella, emil och Nora. och uff vad jag har tråkigt. Men en sak är rolig :D
På söndag ska jag kankse göra nått med Bella och donny :D Fast det vet inte donny än :P
Har inte frågat än... Men det går säkert :) Det var det. Hejdå.

Chacha

E såå trött! Somnade typ alldeles nyss när jag låg i soffan och kolla på tv. Men då ringde mamma och ville prata med Felix sen frågade hon vad jag gjorde då sa jag att jag sov. Men det fick jag tydligen inte göra... hon ba "Du kan ju inte sova nu!  då kan du ju inte sova inatt" -.-´

Men jag ska nog börja med veckan blogg... Fast inte riktigt än. Först så måste frågestunden ta slut.
Kom ihåg att ställa frågor!


Ser nu hur stor volym jag har på mitt hår!? Det är ju fan gigantiskt -.-

o.O

Sitter här helt ensam i lägenheten... Spooky. Mamma e och hämtar Felix från träningen (jag vet visst slutar den sent!?) Och Jörgen följde typ med. Men nu har jag kommit på att jag vill ha en...

Kul va? :D Så skriv ner några frågor nu :) Det kan skrivas i vilket inlägg som helst och.. jaa det var väl det :)

Puss och kram nu ska jag hoppa ner i sängen :)

Fångarna på fortet

Har precis kommit hem från träningen och sitter och kollar på fångarna på fortet. Var det inte typ så att bloggerskorna Foki eller kissie skulle vara med där? :O Eller så är det bara nått jag fått för mig...


Lip på er! :D

Hejsan

Sitter och äter frukost. Ska alldelles snart logga in på facebook.
Men jag har funderat på en sak.. Ska jag börja med veckans blogg? :) Tänkte att det skulle kunna vara kul :P
eller inte.. vad tycker ni?

:)

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från skolan. Var där med Jessica, Wille,Elin.a och Frida :) där träffade vi också Filla,Sabbi och Ellie (och andra). Filla ska flytta till södermalm så vi kommer typ inte att ses så mycket :(
Men vi gick hem till Anton och sa att hon skulle komma ut, men han ville inte! :O Eller han sa "nee, jag orkar inte" -.-´.
Men tidigare idag var jag och köpte skor med mami :) Dom såg typ exakt lika danna ut som mina förra bara att dom var höga och i skin. Sen köpte vi 2 par lika danna också fast i en annan färg.

Imorgon är det skola och vi har gympa första lektionen. Vi har två timmar gympa i rad :S Men det är väl bara bra antar jag..

Home :D

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Det slutade med att vi gick till skolan :) Där träffade vi några andra som vi hälsade på och sen bara var vi där. Men det var väl det. imorogn ska jag väl antagligen göra nått med Wille och några andra igen.


Nu e vi här

Nu sitter vi hemma hos Wille. Axelbästis gick precis men jessica och Michaela kom istället. Nu ska jag göra annat.
Hejdå!

Wille och Axel

Nu ska jag hem till wille för att träffa Han och Axel. Sen ska vi väl gå till skolan. ska gå nu.
Hejdå :D

Jaa

Nu har jag gjort en ny header. Blev inte världsnöjd menmen.. :)
Pappa och Maria håller på att fixa med huset (städa, hänga upp saker m.m.).
Pappa vill att jag ska hjälpa till men vi får se..
Ska nog ut och spela basket.

Se you later!


Varma mackor :)

Det ska bli gott!
Sen idag ska jag bara vara hemma (tror jag). Kanske spela basket eller nåt annat.
Nu vill papa att jag ska kolla expressen åt honom.. Varför vet jag inte

"Vart ska vi!?"

Haha det tog en stund för oss att komma till träningen idag asså :P Jag, Jessica och Tova skulle ju ta pendeln till sundbyberg och sen åka buss därifrån till Vasalund. Men när jag och Jessica kom till Spångastation så fick vi sms från Tova där det stog att hon inte kunde komma för att hon inte kom iväg. (eller vad det nu en va :P) Och varken jag eller Jessica visste hur man åkte till vasalund. Då kom ett tåg som skulle till Hagsätra men vi visste ju inte vilket vi skulle ta så vi stannade kvar. Men det visade sig att vi skulle ha tagit det för jag ringde min älskade bror och frågade om vägbeskrivning :D Så vi åkte till sundbyberg och tog buss 515. Då frågade jag Felix hur lång tid det skule ta. Han svarade 45 min. Och då var kl ungefär 10 i 5 och vår träning började 5! Så vi fick ju största paniken! :O
Eftersom att vi inte hade nått att göra så började Jessica att byta skosnören på sina skor :P Men sen så står det "Nästa hållplats, Vasalund". Och dit skulle ju vi. Oh där satt vi. Jessica bytteskosnören och jag var såå arg på min bror! Jag menar, han sa  45 min men det tog 5! Där skaffade jag mig nästan en hjärtattack helt i onödan! :( Vi kom ioförsig typ 5 min försent och det var  väl bättre än 45?


Kort stund?

Det ända vi gjorde på Tekniska museet vara att svara på frågor ( Hann inte ens klart alla) Och att äta. Sen skulle vi hem -.- Jag trodde att vi skulle få gå runt lite där efter. Men nänä. Nu måste jag kolla buss tider till träningen.

Godmorgon

Idag börjar vi kl 9. Men sen nästa vecka så kommer vi börja 20 över 8 :( Det är ju åtminstånde 10 min mer än i sundbyskolan :D Nu har jag precis ätit upp min frukost och ska snart lägga ner matsäcken i min väska.
Och jag har tydligen vart på Tekniska museet. För det var nämligen så att jag frågade pappa igår vad man gjorde där och då sa han  "Du har ju vart där". Och nu kommer jag ihåg att jag faktiskt har det :)

Bloggar när jag kommer hem. Sen blir det träning.


Ful bild på mig på Gotland.

Chekat hemsidan

Nu har jag och pappa kollat lite hur Roual Wallenbergs hemsida fungerar och sånt. Det finns väldigt mycket man kan läsa där. Och en sak är läskigt.. Pappa eller mamma kan bara logga in på sin egna profil på Roual Wallenbergs hemsida och kolla om jag har skolkat från lektionerna :o Det är typ rött på mig på den lektionen om jag har gjort det :P  Nu ska jag duscha och sen ska jag sleepa.


Hoppas det blir bra nu då

Nu ska jag göra ett försök med ny header. Hittade ett par riktigt fula bilder på mig som jag ska ha med. Får väl göra en ny sen när jag kan ta bilder med kameran och inte webbcameran.  Önska mig lycka till!
Det kan behövas...

Bil från Gotland när vi kör Vollyboll på stranden. Jag med Blå bikini.

Nu ska jag äta mat!

Hoppas att det smakar :)




Hallo

Nu börjar man lära känna människorna i klassen lite bättre :) Imorgon så ska vi åka til Tekniska museet. Har faktiskt aldrig vart där... Vad gör man där igentligen? Kollar på tekniska saker...? Jaja, det får jag väl reda på imorgon.
Till matsäck så har jag med mig en god pastasallad :D 

Nu känner jag att jag vill ha en ny header för att jag kom precis på att min är vääldigt ful. Problemet är bara att jag inet har någon bra bild och är för ful för att ta någon nu....

Juste! Det blir ingen BIO idag för ingen av dom kunde :( Jag får väl nöja mig med att kolla på vanliga tv:en.


Skolan

Hejhej! Sitter här i skolan nu på dtanh :) Det är fett najs att vi får sitta på facebook ocj blogg och sånt :) Men nu ska vi gåå :O


Vampires suck premiär

Idag är det ju premiär på filmen Vampiressuck och imorgon så ska kanske jag, Jessica och Nora gå och se den :)
Den verkar ju så kul så hoppas att den är de också. ;D  Ska åka till Vällingby lite senare med mamma för att köpa nya hemnycklar till mig efetrsom att jag lyckades tappa bort mina gamla någon vecka innan skolavslutningen.. :P
Duktig är man!


Haha! :D jag och Felicia i 4:an <3

Så är det Skola igen...

Idag så var det första dan på Raulwallenberg skolan för mig och alla andra sexor. Vi åt lunch där och kollade igenom alla hus och så. Imorgon börjar vi kl 9 och på fredag så ska vi åka till Tekniska museet.
Dags att lära känna alla nya i skolan nu då!


trevligt

Jessica smörjde precis in sitt slem i mitt face! 2 gånger! Men det var bara för att jag gjorde det först :)
Men bara lite...



Fucking åmål med Jessica

Japp sitter och kollar på den med henne.  Det blev ingen bloggning igår för Felix hade datan hela tiden -.- MEn sista kvällen på Gotland så blev de BIO med pojkarna på kvällen. Vi såg på night and day. OCh igår kom vi hem. Idag så var jag med Jessica på morgonen och sen gick jag på träning, och nu är jag här :) Imorogn så börjar det.. skolan.
Hoppas den nya skolan bli bra då.

Ps: Sover hos Jessica ;D


Det var fett kul! :D

Somsagt var jag ju med Hedda och Aura igår och efter en stund när dom skulle hem till dom i lärbro så följde jag med och sen blev det sleepover där ;D Vi sov allihopp i en stor dubbelsäng. Och det skulle kanske ha gått att sova lite bättre om det inte hade vart så varmt! Och sen var det fullt med en massa mygg. Typ kl 5 så flyttade jag ner på golvet. :) Idag så åkte vi och badade på nått roligt ställe med massa klippor som man kunde hoppa ifrån.
just nu sitter jag brevid 3 st irriterande människor -.- Seriöst, Filip och Filip kommenterar varje mening som jag skriver...



Filip -.-´

Bara så alla vet så var det inte jag som skrev det där tråkiga inlägett óm att jag skulle smörja in mig med choklad för att inte brun utan sol funkade. Det var Filip som skrev det dårå. Nu vet ni!

Men idag ska jag vara med Aura och hedda! :D:D Gissa om jag är glad? :) Det är Hedda och Aura från Köpinglägret. Hedda skulle också till Gotland och Aura skulle med så jag ska träffa dom typ kl 12 vid österport.

Igår hade vi gäster här och sen så drog vi ut på torget och ble.. Nää det var inget förresten :P Vi hade de lite kul... Men nu måste jag fixa mig!


Tofta

Nu ska vi åka till Tofta. Börjar faktiskt bli lite långtråkigt att åka och bada varje dag... Men imorogn blir det nog kneippbyn.  :)
Nu ska vi åka...

blogg rape

hej igen funkar fan inte att göra mig brun får väl ta och hälla choklad över mig kanske 70 % procent mums.
puss puss och förresten så kan ni dö

Black water

Nu har vi kollat på filmen " Black water". Den var inte så himla bra asså :P skrattade typ asmycket, vilket man inte borde göra när man ser på skräckfilm. Sen tidigare idag så var vi på ljudarn stranden. Sen var vi också ute och åt glass och sen skulle vi smita in på nån blomsterträdgård, (?)  för att Filip, Filip och Felix sa att det var kul att bli jagad av vakter. Men när vi kom dit så hade redan vakterna gått :( Men nu ska jag väl sova.


:O

Fan vilken läskig film! :O Har precis kollat på filmen "Närkontakt" Med Felix, Ille&Ille 2 ( Filip och filip... Dom kallar sig Ille&Ille 2 :P) Imorgon.. Vet jag inte vad som händer. Förhoppningsvis något roligt. Men idag sover Jag i killarnas rum för att jag är för feg för att sova i mitt eget rum :D  Nu ska dom visa projekt 16 för mig :D Men jag vet int vad det är för något... Aja chao :D


Förra årets Gotland.




Tillbaka från badet

Nu har vi kommit hem igen. Vi är ju som sagt på Gotland nu. ;D Vi var och bada på ett ställe som heter "bästerträsk" :P Men jag saknar redan Köpinglägret. :( Saknar tjejerna, killarna, träningarna, de sena kvällarna, allt! En av dem 2 Filip som är här håller på med att rätta hela mitt inlägg just nu så att jag inte ska skriva fel eller glömma punkt eller något sånt... Haha Sevenskalärare? Japp, det blir han säkert när han blir stor.

Bästa tjejerna!

Alla som var på köping :D

:(

Nu är det slut :( Dom där 5 dagarna på Köping var typ det några avdet bästa dagarna på hela sommarn! Vi hade så sjukt kul. Tränade 3 gånger om dagen, badade, träffade några nya människor spelade kort och hade kul med boysen :)
Men det var verkligen bäst! Vi körde också match mot pojkar 97/98 och med flickor 96. Förlorade mot killarna :P
Andra dagen hade typ alla träningsverk... Sen stukade jag fingret :( Men nu ska vi gå och bada. Och jag ska sluta blogga. Skriver mer sen!

ööhh....

Är så trött!!! har inte gått upp så tidigt på 2 månader! Uff, det känns som om att jag kommer att tuppa av när som helst... Jag måste bara påminna mig om vart jag ska så kan jag nog hålla mig vaken :) 
Så ni blir det 5 roliga baskettränandedagar och en massa rolig tid med flickorna! :)

Hejdå! :D


Hejsan

Nu är det bara vänta lite.. 11 timmar kvar tills jag får träffa basketflickorna :D Tidigare idag så pratade jag med donny i telen. Saknar henne så mycet <333 Men kanske hinner med ett inlägg imorgon innan vi åker. Annars tror jag att vi har med oss en dator till goland så jag kan blogga där. Åker ju samma dag till gotland som jag kommer hem från Köping. Hare gott!

o.O

Vaknade kl halv 2... Inte bra, inte bra. Men det var bara för att jag somnade så sent igår. kl 5 -.-´ På lägret måste man ju typ gå up 9 vissa dagar, fattar inte hur jag ska orka -.-´ Men imorogn blir mitt liv lyckligare för då får jag träffa alla tjejorna som jag har gått runt och saknat i ett år! Plus dom i mitt lag som jag inte har träffat på 2 månader typ :) (iaf vissa)


Inte för att jag är bra på det!

Gick ut en stund med Nicoline och jag tog med mig kameran för at ta lite kort. Jag är somsagt inte bra på det.
Jag hade bara lust.



tog kort på poolen :D















That´s it!

Hos mamma med Nico

Hejhej nu är jag hemma hos mamma med Nico. Jag skulle hämta min mobil men mormor och dom har inte kommit hem ännu och dom skulle träffa Carlos idag för att sedan ge mobilen till mig. Men dom kommer inte hem försen typ 7 -.-

Dagens nu då.
'
•Munkis från h&m
•t-shirt från newyorker
•byxor från h&m

Ni kan ju få en dagensoutfit på Nicolione också! :D

•Munkis från nån rockaffär..?
•t-shirt från nån rockaffär..?
•rosa kjol från walking kids
•Coola leopard tights från Å'hlens

Haha :D

Packat & nästan klart

japp, snart är det packat och klart men för tillfället så är det bara packat och nästan klart ;D Har bara några saker till som jag ska hämta hos mamma sen är jag klar. Fast jag måste ju packa till Gotland också.. Det gör jag väl imorgon eller någon annan dag.

Nä! Jag blev rätt ledsen nu asså :( Det kommer typ bara vara fint väder på fredag och lite på lördagen. Och det kommer att blixtra på söndag :O Hoppas att det är då vi har spökrunda i sånnafall :P
Ska snart gå och lägga mig så godnatt!


Grrr...

Jag hittar inte mina vita pumashorts! Jag måste ha dom tills på fredag för då åker ju vi!!! Jag har ju mina nya shorts, och sen har jag ett par gröna puamshorts men dom är askorta och typ för små :( Om jag inte hittar mina shorts så får jag åka och köpa nya igen -.- man kan ju inte bara ha 2 st shorts med sig...

Yäy

Idag vaknade jag halv 11 :D Vilket är väldigt duktigt gjort utav mig eftersom att jag har vaknat typ 12, 1 de senaste dagarna. Jag har en massa saker som jag måstye göra tills på fredag! För då är det ju Köpingläger! Det är liksom bara 4 dagar kvar! :D Så jag måste tvätta en massa kläder som jag ska ha med till lägret. Jag måste hämta min mobil som jag tydligen glömde hemma hos Carlos och Karin förut. Sen måste jag träna basket! Haha nej, men jag brukar typ alltid vara asdålig på det typ precis mitt i sommarlovet för då har ma ju inte kört så mycket förutom ibland på korgen hemma. Åh! juste. Igentligen så skulle vi åke till Gotland iår, men pappa sa att han inte hade råd. Men det är bara för att vi brukar flyga till Gotland för vi åker till Gotland samma dag som lägret tar slut och då vill man ju komma dit fort. Men nu ska vi åka båt dit så det blir Gotland! :D Gud vad jag älskar Gotland!

Tillagade av mig!

nu ha vi precis ätit hemlagade pannkakor som tillagades av mo'a! Very good. Är väldigt mätt nu, känns som om att jag skulle kunna spänna ut min mage hur mycket som hälst nu. :P Uff, vad det var gott.

Provning för luftmadrassen

Ni ska vi prova att blåsa upp den ganska nya luftmadrassen som jag ska ha till Köpinglägret. Alltså, vi  ska kolla så att det inte  finns några hål och så. Men först måste vi hitta en fungerande pump..


Aj!

Jag har världens växtverk i mitt vänstra ben just nu alltså :( Gud var det gör ont!  Vi har ju sånna här värmekuddar som  man kan värma i mikron... Jag ska nog värma upp en sån och lägga på mitt stackars ben.
Idag blir det väl en inne dag, vädret är ju så fruktansvärt tråkigt...

Hello!

Som sagt så var vi ju hemma hos Carlos och Karin(Hans fru) idag och dom har nog den coolaste lägenheten jag någonsin har sett! :D Haha, den hade typ ashögt tak, Allt såg modernt ut och dom hade en stor pool på nedervåningen som alla fick bada i!  (Inte en sån där mjuk rund pool som står på marken utan en sån i marken.) Nu ska jag sova.

Hemma hos Carlos och Karin.


Time to go

Nu ska vi åak hem till mammas kusin (tror jag) Carlos på middag. Vi skulle vara där kl 1 men som sagt "fint folk kommer alltid försent". Haha jag vet inte riktigt om det är sant men jaja..

Ses sen!


RSS 2.0

Vädret Stockholm