Internet cafe

Nu sitter jag och Jessica pa ett internett cafe har i Mallis. Bara sa att ni vet sa kan jag inte skriva dom 3 sista bokstaverna i alfabetet ;D
Men idag har jag brant mig! :P E lite rod pa kinderna :P Idag har vi bara solat fran typ kl 10 tiklls kl 4 :D
Och jag e brun! Kan ni fatat att jag har blivit nastan bajsbrun pa 2 dagar och en kvall!?
Men pa torsdag natt kommer vi hem ;D

Hare bra!

Hejdå Sverige!

Nu väntar roligare dagar i Mallis! :D Men jag kommer såklart sakna alla♥
Just nu äter jag frukost och sen ska jag bara göra mig iordning och sen kommer Jessica och dom och hämtar mig :D
Hoppas ni får det bra här i Sverige utan oss, och sakna oss inte för mycket! ;D♥


När katterna är borta, har råttorna tråkigt ;D

Annyeonghi jumuseyo!

Och om ni udrar vad det står för så betyder det "godnatt" på koreanska :D Det lärde Daniel mig :)

Godnatt då! Annyeonghi jumuseyo!!


Jessica gästbloggar- som vanligt? ;)

tjohej gott folk :)

Jag tycker ja börjar bli riktigt bra på att blogga här (a) ;D

vetni??? :D
ÄR SÅ SJUUUUUUUUKT TAGGAD! tjohoooooo!! imorn drar vi! kommer bli så jäbla underbart!!!
visserligen kommer  ja sakna allt folk här hemma men, men...



stunderna då alla e så grymt snygga ;)
kommer sakna er ♥

Ångest...

Jag börjar faktiskt få lite resfeber här! Var bara tvungen att blogga! :P
Just nu chattar jag och jag ska snart webbba med Daniel.
Jag sjunger också på låten beutiful girls med sean kingston :D


Tuffingarna i Raoul  ;D

Texas LongJhon.

Jag, mamma och Jörgen åkte iväg för att äta och det blev ett ställe i sumpan som heter "Texas LongJhon".
Felix ville inte följa med så han fick äta pankakor hemms istället :p
Men jag beställde en natchotallrik med typ nån köttbit.

Nu har jag duschat, fönat håret och målat naglarna röda! :)
Hoppas ni får det bra här i Sverige utan mig! Tror jag hinner med ett snabbt inlägg imorgon men om inte, HEJDÅ!!!
Jag e tillbaks på fredag ;D Fast jag kanske kommer blogga nån gång i Mallis :)

Btw: Vi kommer hem på torsdag natt och jag fyller år på fredag! ;P


Snart åker vi!

Kan ni fatta att vi åker om bara en dag?! Det kan knappt jag.. Och jag har såå mycket att göra! Jag har alltid jätteproblem med att packa för jag kan aldrig bestämma vad jag ska ta med! Och vi flyger ju med Ryanairs och då för man inte ha en stor resväska med sig utan bara en liten kabinväska! Så det begränsade ju antalet på kläder..
Men dom har tvättmaskin där så det ska nog lösa sig. Men jag måste ringa Jessica sen och fråga vad hon ska/har packat sen. Men nu måste jag väl fortsätta med packingen då.


Time to pack!

... Let´s get started!


Jessica gästbloogar- Igen

Hej igen ;D inte så länge sen sist!....
men ja tänkte fråga om ni tycker att elin ska skaffa sig en kategori som är ''Jessica Gästbloggar'' ?
ja o elin tyckte iaf att den iden inte av så dum :D men komentera där nere så får vi se va mairoteten säger!

Puss o Kram Jessica

Det var ett tag sen!


Oh ja! Det var de... Men det har vart så mycket pågång, skolan, läxor, kompisar, träningar, Mallorca och konstiga sportagar. Men nu är jag tillbaka :D Låt mig nu gå igen det som har hänt de här 3 sista dagarna.

Onsdag. Inget speciellt hände. Hade träning och läxor.

Torsdag. Jag, Jessica, Axel, Fredrik, Gustav och Anton D åkte till brommagallerias premiär. Vi hade askul!
Vi sög in såå mycket helium! Dom gick liksom och delade ut en massa så man kunde ju inte måtstå att suga in lite ;)
Sen fick vi massa gratissaker! Jag fick sjukt mycket godis, kakor, cola, choklad, chips, 2 st fula nagellack och 6 par trosor :P
Fast 3 par av trosorna var i storlek L så dom passar inte riktigt :P Senare på dagen så hade jag träning och jag tog med mig en heliumballong dit för att skoja lite med min tränare Erik. Så när han kom så sög jag in lite och sen jag jag fram till honom och sa att jag var förkyld och att jag inte skulle kunna vara me på träningen :P Men aa, det trodde ju inte han på men det var askul! :D Och fysen efter träningen var såå jobbig eftersom att jag hade typ fullt med en massa helium i lungorna! Det gjorde jätteont när jag skulle hoppa hopprep :( Men jag har iallfall lärt mig nått nytt! Man ska aldrig suga in 4 st helium ballonger samma dag som man har träning!

Idag (Fredag). Idag så hade vi nån "Sportsday" i skolan där alla i 6:an skulle samla ihop poäng genom att olika personer i klassen skulle göra olika grenar, och dom som fick mest poäng vann! Och gissa vilka som vann?
Jo vi såklart! Jag körde 4 grenar och det var: Stöta kula (Vet inte vilken plats jag kom på). Hoppa häck, och det kom jag 2:a på. 800 meter, och de kom jag också 2:a på. Och sen skulle vi köra staffet och det kom mitt lag också 2:a på :P Jaa, vad ska man säga? Jag gillar att komma 2:a! Haha... Men vår klass fick iallafall mest poäng och vann så ;D
Sen åkte jag, Jessica, Fredrik, Axel och Wille och Sebbe i 6D till Pizzeria Angelo och åt pizza :D . Sen gick Jessica, Fredrik och Sebbe. Då gick jag och Axel hem till Wille. Sen åkte jag och mamma till Vällingby för att växla lite pengar till Euro. Och jag lyckades få med ett fint blått linne hem från H&M!

Men nu måste jag börja packa! Vet inte ens valt vilken väska jag ska ha...


Linnet.

Jessica gästbloogar- Hög på helium?

tjatja elin bloggläsare :D
så sjuuuuuukt najs dag idag asså xD vi slua ju vid 11 nångång efter lunch! så drog gejfarana + a till bromma center. anton dalen står föredära + ;D haha om ni fattar...
men iaf... när vi kom dit märkte i typ att de va as kul och vi typ sprang runt och hade anmält kul! de fanns såååååå mycke saker som va gratis! asså ja skojjar inte ja o elin fick typ två påsaar me troser i storlek S och L (!) haha ja menar trorom att vi e tjockisar eller? osen i påsen fanns också nagellack :)
Och det bästa av allt! clas ohlsson delde ut MASSOR helium ballonger!! hahahha :D asså säriöst, ja trodde ja skulle svimma! ja sög in mig två hela ballonger på raden och de bara snurrade i mitt huve och ja lät som alvin i alvin och gänget! och ja började ju såklart garva och ramlar ner på golvet! så ligger ja där på golvet och dör av garv! ja va fan hög.... vi filmade faktiskt en av de första gångerna vi söp in oss helium ;) så de kommer säkert komma in hit på elins blogg! eller de va faktiskt 2 nu ner ja såg efter :) HAHAHAHA!! elin låter som en smuuuuuuurf!
- Alvin och gänget, hear I come!!
hahaha de lät bara liiiiiite kul när ja sa de xD


aja nu tycker ja faktiskt att ja har varit jätte duktig som uppdaterar elins blogg eftersom att hon själv inte gör de .... -.-
lat som hon är har hon inte suttit vi datan på 2 dagar (!)

tjadå alla coolingar där ute!! :D



de fick bli en bild på älskade Mallis som vi åker till på SÖÖÖÖNDAAAAAG!

Go, Pizzagänget!

Pizzagänget består ut av Mig, Jessica Wille och Örjan! :D Haha, jag och Jessica gick ju till Coopnära för att panta och för att köpa smör. När vi var klara med det så sätter vi oss utan för på typ några stensaker. Och vi kommer inte på nått att göra så vi ringer Wille och säger att han ska komma ut tills oss. Så han kommer ut. Sen när vi sitter där så kommer det en kille från Pizzeria Angelo som vi börjar att snacka med. Sen så frågade vi vad han skulle köpa på coopnära, då sa han att vi skulle gissa. Så vi gissade typ på allt möjligt och tillslut så sa jag sigaretter. Och ba verkligen vrålar ut "Jaaaaaaaa!!!!!!" Och ni kan ju gissa om jag blev rädd! x)  Sen går han in och köper det han ska köpa. Sen kommer han ut igen och vi fortsätter att prata me honom. Sen så sa jag att jag bodde typ precis bakom hans pizzeria, och så frågade jag om han kände igen mig. Först sa han typ bara "hmmm, joo dig kanske känner igen.." Men sen skriker han ut nästan lika högt som förra gången " Jo! de e ju du! Dig har jag ju sett! Du ska få exrta klubbor!" Sa han och gnugga mig i håret x) Sen gick vi in till honom och fick klubbor och han frågade om han var me i vårt gäng och vi sa ju såklart ja ;D Han var trevlig den där Örjan. :)

Jag och Donny på Köping. :)

Idag var det Gejfa! :D

Japp, vi satt typ bara och kolla på tv hemma hos Gurra men det är typ det vi har gjort dom senaste ångerna vi vart där x) Men nu sitter jag och Jessica här men mamma säger att vi måste gå till coop och köpa smör och sen ska jag panta. 
Hejdå!


GEJFARNA hemma hos Gustav! :D
(Vi tänkte att vi skulle sitta i ordning men det blev åt fel håll^^)

Hihi.... Min tränare läser min blogg...

Det tyckte faktiskt jag var lite kul... :P Fick reda på det idag på träningen^^ Han ba börja babbla om en massa saker som jag hade skrivit :D Hihi! Bäst att jag bara skriver snälla saker då ;D skojskoj :)
Men jag har precis fixat en jättefin kanintatuering på min arm! :D Vill ni se? ....Okej då!


Dålig bild, men visst var den fiiin?! :D
Men nu måste jag arbeta lite på min verkligen astråkiga läxa :(

Btw: Jag och Jessica åker till Mallis på Söndag! :D Hihihihihi....

bajs internet!

ÅHHHH! Inetner funkar inte!!! Jag skulle ju faktiskt webba med Daniel och Jacob! Nää, nu blir jag sur! Min spotify funkar inte heller! :( Uff, Jörgen får väl fixa det sen... Men just nu sjunger jag och så pratar jag i telen med Fox oxh Daniel :D Men senare har jag träning. Är sååå sugen på att spela basket asså! Uff! Men hejdå!


åh!

Varje gång vi bestämmer at vi ska göra något med gejfarna så blir aldrig av! :( Pappa säger att jag måste va hemma...
Just chattar jag med Jessica, Alex oxh Donny och så kollar jag schoolsoft.
Jag tror faktiskt att jag ska ladda ner ett program som heter powerpoint. Vi andvände det någon dag i skolan och man kunde göra lite kul grejer där så :)

Duscha sen GEJFA:arna

Nu ska jag hoppa in i ducshen! Sen ska vi gå och möta våra absoluta bästa vänner!
Har ändrat design! ;D

Vaknar av att en stor Sebastian hoppar på en...

Han bara kommer in i rummet och hoppar verkligen på oss! Fyyy vad orespektlöst! Haha nää, men han var rätt tung... Nu sitter jag och Jessica här och diskuterar vad vi ska baka. Eller det är mest Jessica som ger förslag till sig själv för jag lyssnar och svarar inte :P Hon ba " Ska vi göra munkar! Eller chokladkakor.. Eller radiokaka!"
Tihihi! Nu har vi kommit fram till att vi ska göra engelska mörkakor :D


:D

Så flumm!

Tihi! Jessicas pappa var faktiskt påväg att ringa ambulansen åt mig! :D
Det var nämligen så att jag och Jessica bråkade lite om vems sängen var, och helt plötsligt så kastade Jessica ner mig på golvet!!! Fatta att det gjorde ont! Så jag börjar såklart att skrika som en jävla åsna :D
Haha, och inspringandes kommer Jessica föräldrar! och där ligger jag på golvet och skriker och garvar :)
Dom ba "Eru okej eller!? Har du gjort dig illa?? Vad har hänt?"  Haha men efter ett tag så ser dom att jag bara skrattar. Hennes pappa ba "Herregud! Jag var faktiskt på väg att ringa till ambulansen!"

Tihi! Busiga är vi. :D

Såå typiskt oss! :D

HAHAHA! Jävla klump Jessica!!!

Hahaha!!! Ni skulle ha sett Jessica alldelles nyss! xD
Kolla, hon skulle klättra upp i sin säng men hon råkar luta sig för mycket bakot när hon typ precis kommit upp
så hon rullar bakåt (alltså hon gör typ en bakåtkullerbytta) och landar på huvudet! På golvet!
Det måste ju ha gjort asont! :O

Men det var lite kul för Nicoline (min syrra) gjorde precis samma sak idag på dan när vi var hemma hos mig och nu gör Jessica också det :P Tihi...

Köping 2009

Här får ni bilder från Köpinglägret 2009! :D


Olvan som ska göra en lay-up :)

Olvan igen.

Jag e den med gröna korta byxor den elfte från vänster! :D

Hihi jag har inga byxor på mig :$

Jan Marklund! :P

Sötingarna ligger i sina sängar :)

Jessica, jag, Olvan, Tovis och Frida :)

På Discot sista kvällen.

Badet! :D

Jag sitter på Donnys axlar längst till höger.

:D

Just nu chattar jag med Arvin om basket och Jessica ligger och pratar med Fredrik :D Fast Fredrik e lite trött
:P

Hos Jessica

Och snart ska vi till Abramhamsberg för att kolla på hästgrejer. Sen ska vi ha GEJFA. :)
Men idag har vi kört match mot några lidingöare. Dom va vääldigt flotta :P Haha man brukar ju säga att på lidingö så är man flott och säger "i" lite kul. Och deras tack-ramsa var "vi e bäst, vi e flotta, vi e flickor 98"
Dom kanske var flotta men dom var inte så bra på basket :P Vi vann med 10 poäng :)
Hejdåå :D


Oj då :O

det blev visst ingen bloggning igår... Men idag blev det :D Haha :P Har faktiskt inget att berätta om...
Imorogn har vi match i Lidingö kl 8 eller vad det nu är -.-´ Vääldigt kul^^.
Det var det!

Träningsverk!

Det gör sååå ont i magen! :( Jag dog seriöst den här träningen när vi skulle köra fys! :P Haha Eric har skaffat typ träpinnar som vi ska göra massa konstiga övningar med :D Haha jäätte kul ;D
Men idag har vi haft studiedag! Jag gick till Sundbyskolan med Jessica, Gustav, Axel oxh Fredrik för att hälsa på alla där :D har verkligen saknat alla! Men nu måste jag duscha!

BTW: Mamma har köpt nya gympaskor till mig :D Hihi

Det var askul!

Jag kom hem typ kl 9 från tippoffen :) Visste helt ärligt inte vad man skulle göra där men jag valde storlek till mitt nya träningställ, körde basket och träffade massa från andra lag :D Jag beställde träningsstället i small men jag ville ju ha medium! när jag skulle prova så bad jag Erik (coach) om en i storlek medium men han ba "nee, det kan du ju inte ha, det är alldeles för stort" Jag ba "Men jag vill ha medium, jag har alltid medium i basketkläder!) Det ska ju sitta stort" Men det slutade med att Erik och Emma i damlaget lyckades övertala mig om att ta small :P
Men om jag kommer växa minst 15 cm till så ska Erik köpa 10.000 par nya träningsställ till mig :D För jag sa att jag skulle växa ur dom om jag tog small men han trodde inte det så vi slog vad ;D
Men imorgon är det studiedag! :D Feett najs! Tror de ska bli GEJFA :)


ahhh.. :)

Yääy! GEJFA :D

Nu sitter vi här hemma hos Gurra allihoppa :D Jag sitter här, Fredde spelar cod, Jessica tutar i en tuta och Axel säger dte han tror att jag ska skriva och Gurra... Jaa, Gurra sitter bara här :)
Senare idag så är det Tippoff i Vasalundhallen. Men nu måste jag gå på toa :D

"Men Eliiin! åhh!"

Japp, det var vad jag fick höra idag på träningen :D Haha, vi hade körde fys och när det var klart så sa Erik (coachen) "Bra, då var det klart". Och då tänkte jag lite högt så jag ba "Men, ska vi inte köra plankan?"
"Jo! Det är klart vi ska! den glömde jag" säger Erik då. "Sätt igång med den"  Och jag tror inte det var någon i mitt lag som inte sa "Men Elin! Ååhh!" Typ, tusen stönande och en massa "Eliiin" :P Men Erik blev inte besviken han ba "high five på den". Kände mig rätt dum :P Men så går det när man tänker högt ;D


O-M-G! Vad söta :D (Jag är inte med)

Brunaögon.se

Trevligt att ni tittade in! Sitter här me Jessica och diskuterar min rubrik. Hon tycker att det ska stå "Brunaögon.se"
Men jag tycker att det ska stå "Heeeeeej". :) Okej! Jessica vann..  Det blir brunaögon.se :P Vet inte varför vi diskuterar rubrik menmen... Jag har träning idag kl 20 i 7 me jag vet inte när den slutar.. :o
Men idag så var jag och Jessica hemma hos  Arvin i typ 20 sek :D Eller vi var inte ens hemma hos honhom utan vi stog i trapphuset. Vi skulle igentligen rasta hans hund Hugo men en hade redan blivit rastad så :P


Jessica ville inte vara med :D

Byxor från "2win"

Vi åkte tillbaka till vällingbyhallen för att se min brorsa spela match men dom som han skulle spela mot kom inte så dom vann matchen med walkover. Så dom kom 3:a i cupen. sen var jag med Bella,Mika och Donny också.
Sen när vi skulle hem så fanns det en basketshop nere vid entren, och där köpte vi ett par byxor till mig, ett par till Felix och ett par till pappa.


Byxorna :)  (Jag köpte vita, Felix blå oxh pappa gula^^)

Filmen suger, inte vampyrer

Kom och tänka på att jag såg filmen Vampyrer suger igår. Och nästan alla mina twilight-gillande kompisar har sagt att den äger och att den är så bra och skit. Men den sööög verkligen! den sög hårt! såg inte ens klart på hela för att den var så friking tråkig. (Jag var ju ioförsig väldigt trött men iallafall..) Den fick mig inte att le en endaste gång.
Nää, usch och fy säger jag bara! Dom som ligger bakom filmen är säkert ett gäng twilighthatare, jag menar man gillar ju typ inte twilight efter den... Nää, nu tog jag nog i lite :P Jag gillar fortfarande twilight :D
Men filmen var inte bra!


Tips?

Nån som kan tipsa om en roliga sida fär man kan fixa bilder eller nått annat kul? Letar runt som en galning på google men hittar inget kul :(

Silver för dom ;D

Var och kollade på flickor 98 slona vikings match idag :D Dom skulle köra final mot akropol men dom förlorade tyvärr :( Men dom vann silver. Vi förlorade också mot akropol när vi körde mot dom :P
Men jag är verkligen så trött! Vi har inte sovmorgon en enda f*cking dag i skolan! Och jag har inte sovit ut nån dag den här helgen -.- Men det är så det är.


Dom förlorade

Dom körde mot några från Litauen. Dom var rätt så bra dom där Litauarna asså! Jag minns inte riktigt vad det blev men Litauen vann iallafall. Och dom hade nån i deras lag som absolut inte såg ut som en 96-a! Han såg typ ut som en 94-a :O  Men Spånga Vikings är ju ända BÄST ;D


Ni kan ju bara igga mitt fejs^^

Brorsans match!

Nu drar vi och kollar på den! :D

C-YA!

bläbläblä

Åkte inte alls och kollade på deras match för Hedda messade mig typ ganska snart innan deras match började att den inte skulle vara i Spångagymnasium utan i Blackebergshallen och Donny kunde inte komma då och jag ville inte åka dit själv och hittade inte dit och sånt! :P Men jag får väl gå på deras match någon annan gång :)


Jag från matchen :) (Fotograf; Tovas pappa)

Ska till Solna f 98s match

Japp, flickor 98 Solna Vikings ska köra match i Spånga hallen kl 14.50 och då ska jag komma och kolla med Donny :) Dom ska antingen möta Tensta eller Södertälje. Det bror på vilka det var som vann av dom idag.


Gensidecupen snart

I helgen så ska vi vara med i Gensidecupen. Jag har 2 matcher idag. En kl halv 6 och en kl 8.
Vet faktiskt inte vilka vi ska möta... :P Men idag så började vi att jobba med Astrid Linggren på Svenskan, och jag ska arbeta med Pippa Långstrump :D



Joggingtights

Mamma kom precis hem emd ett par nya joggingtights åt mig! :D Väldigt trevligt.

Magen :(

Den gör ont! Inte bra, inte bra... Igenltigen så skulle vi ha haft en GEJFA idag men Jessica gick hem på syslöjdslektionen för hon blev sjuk och jag undrar verkligen om inte hon han smitta av sig lite på mig innnan hon gick hem för jag har ont i huvudut också :P. Men kanske imorgon? :)



Tråkiga SO läxa -.-´

Har precis skrivit klart en tråkig uppsats om Venus på engelska.
Men nu kan ni få lite vackra bilder från Raoulwallenberg :D


Jessica, Nicole och Nora :)

Arvin :D

Oliver och Axel.

Jag och Arvin kör plankan i korridoren ;D


cansu :)

fula jag :D

Jacob spelar nåt spel vid datan.

Folk.

Anton... :P

Mästerfrisören som sätter upp toffsar på Arvin ;D

Oh yä :)

Rush!

Nu har jag väääldigt brottom för jag ska till träningen. Men idag så var alla 6orna på Skansen. Haha jag, Arvin, Axel, Gustav, Adam var heelt lost när vi skulle hitta tillbaka till mötesplatsen.. :P Vi hittade seriöst inte tillbaka :O Men efter ett tag gjorde vi det :) Men nu måste jag rusa! Bussen går.
xoxo Elin

"Lalalalala!!!"

Sitter och sjunger för full hals här! Men det är en sak ni aldrig kommer att få höra mig göra heller :D (Tro mig det vill ni inte heller!) Men jaa, har precis bytt header :) Påbörjade min läxa om Venus men den får vänta eftersom att den är sååå tråkig och jag har bara inte lust att ha tråkigt nu :P. 


Helping

Har precis försökt att förklara för Gurra hur man lägger in en bild som bakrund på bloggen. Vet inte om jag förklarade så bra men vi får väl se :) Jessica var här alldeles nyss men hon behövde gå hem och äta.
Imorgon så ska vi åka till Skansen för att vi ska få en upplevelse om hur en bondgård ser ut. Själv tycker jag ju att Skansen är mer likt ett Zoo än en bondgård, men det är ju lärarna som bestämmer vad vi ska göra så... 
Till matsäck så ska jag ha med mig köttbullar med makaroner :D
Sen har jag en jobbig läxa tills på torsdag också... Vi ska skriva minst en halvsida om någon av planeterna i solsystemet. Jag tror jag ska skriva om Venus. Men det jobbiga är att man måste skriva på engelska!
Men det ska väl gå. Eller inte... 

btw: Duktig som vanligt så lyckades jag försova mig idag igen.-.- Vaknade 10 i 8! Det blir ju bara senare och senare...

Hej :)

Självklart så var jag tvungen att försova mig idag igen :) Gick upp 20 i 8. Bra Elin! 
Men idag har jag haft träning i spånga hallen. Men igentligen så var jag och Jessica faktiskt så här nära *visar upp med fingrarna med ungefär en cm mellanrum* på att gå hem till Arvin. Men när vi börjar gå så säger Jessica stt hon ska ta bussen till satellet. Åh, jaa. Jag ville ju inte gå hem själv till honom så jag gick ju också hem då. Men just nu så håller jag på att fylla i en lapp om att jag ska få snygga träningsställ som det står spånga vikings på :D Ska lämmna in den till Erik på onsdag! ;D Men i helgen så har vi nån Cup. (Kom inte ihåg vad den hette det var ett så konstig namn)
Men jag ska väl gå och lägga mig nu.

Puss och kram!

Det blev en dålig bild men så ser träningsstället ut :) .

öhh...

Nu har jag kommit hem. eller jag kom hem typ kl 9 :) Men vi tog det bara lungt hemma hos Gurra. Kolla på tv och satt vi datan och så.  Snart ska jag gå och lägga mig och imorgon ska jag inte försova mig som jag gjort alla andra dagar på senaste tiden -.-´

AXEL GÄSTBLOGGAR :D :D ;D :P

Shaa just nu kollar vi på how i meat your mother :D innan jag kom hit till gurra  körde jag en match :D mitt lag vann med 6-0 :D:D:D:D:D aja jag e inte bra på att blogga så herrå :D:D:D:D

Onödig är man! :D

Gejfarna är hemma hos Gustav just nu men det är faktiskt väldigt onödigt eftersom att jag måste åka hem typ halv 9 och kom hit nu -.- Men jaja. Vad gör man inte för sina små gullungar? :)

spotify :D

Japp, det har Jessica fixat åt mig! Hon tyckte att jag skulle ha det, så nu har jag det :)
Just nu lyssnar jag på love story med taylor swift.

Jessica is comming

Hon skulle bara fixa sig och göra sig iordning först :) Sen kommer hon hit.
Imorgon så åker mormor till Finlad och efter det så ska hon åka till Colombia i ett halvår! :O Jag vill också åka till Colombia ju! :( Men jag får iallafall åka till Mallis :) Vet ni vad jag,jessica och hennes mamma har räknat ut? Joo att vi kommer komma hem från Mallis den 30 september eller den 1 oktober för vi kommer typ hem 11-12 på natten. Och jag fyller år den 1 oktober x) Så Mallis blir ju som min födelsedagdpresent då. Nu är det bara 25 dagar kvar till jag fyller år!


Jag och Jessica i Kläppen i vintras :D

Då var det slut.

Nu har alla gått hem. Är väldigt trött.
justu nu sitter jag och chattar med Axel oxh Fredrik :D Imorgon vet jag inte vad jag ska göra... :O
Vi får se :)

Sitter här...

...med Steffi :)  Jaa väldigt trevligt har vi det. Vi har ätit mat och jag är såå proppmätt!
Men nu ska vi in på facebook. :)
Hejdå! :D

Bara för att jag är väldens lyckilgaste barn!

Joo vill ni veta varför? :D För att om 3 veckor åker jag till Mallis med bästa Jessica! Gud vad man är lycklig :)
Vi har pratat ganska myket om att jag skulle med dit nästa sommar men nu ska dom åka dit i bara 5 dagar så det blir ju bra. Vi ska åka med Ryanairs... Läskigt :P Haha jessica berättade för mig vilket fantasktiskt flygbolag det är-obekväma stolar, dålig mat, svajjar asmycket... :D Det blir säkert jättekul ;D

Lägenhetsområdet där vi ska bo :) (Jessica och hennes familj har en lägenhet där)

Brownies

Nu håller  jag och Jessica på att  göra Brownies :D . Trevligt värre. Men jag måste hem typ 2 så att jag hinner byta om och så. Ha det bra!

Sång till Mrad- Gandygay.

Nu var det ju faktiskt så att jag och Donny med hjälp av några andra på köpinglägret skrev en sång till Mrad :D (Han som ledde vår fys förförra träningen) Vi skrev den bara för att vi tyckte at han var så dum men ja har kommit på att han inte är så dum.. Men det tyckte jag då :D Här kommer sången!

Gandygay, Gandygay alla tittar på dig.  Gandygay, Gandygay alla tror du e tjej. Gandygay, Gandygay du ser som ett djur. Gandygay, Gandygay DU E SÅ JÄVLA FUL!
Gandygay, Gandygay du tror du e cool. Gandygay Gandygay but you look like a fool!
Gandygay, Gandygay har du någon tjej? Nej det har du ej, för ingen vill ha dig!
:D

Den var väl bra?! Lite taskig men vi gillade fatiskt inte honom då ;D


jessica hääär :D

jaa, här är ja och ja tänkte gästblogga lite ;D haha
vad ska man skriva... ja måste säga en lite skojjig sak xP ja vakna före elin och då typ så satte ja på datan och börja spela american idiot och hon vakna inte ens!! xD kul va? :D haha inte så jätte kanske men ändå :P

ja som hon förut sa så va vi ju hos gurra igår... haha ja såg typ att ellen (elin) hade somnat och gick till henne o la mig på henne o ba ''du kan ju inte sova i gustavs soffa!!'' haha men alla somnde typ förutom ja och axel men han hann gå innan alla hann somna så... de gills inte :D

tack o hej leverpastej !


btw: ja älskar sex and the city! och fredrik <3

Trööött

Är verkligen så trött! Jessica ligger här bedvid mig i bäddsoffan och sover och jag bloggar.
Men somsagt så kollade vi ju på "sex and the city" hemma hos Gurra :D Jag var faktiskt så trött så att jag somnade i Gustavs soffa... Men vi gick hem typ kvart i 11. Fast då gick det typ inga bussar eftersom att det var så sent så Jessicas mamma kom och hämtade oss :) Men jag borde väl också försöka att sova nu för imorgon så ska vi ha fest hemma för min mormor fyller 80 år! Eller hon ska faktiskt ha fest idag :P klockan är ju över 12 ;D

Godnatt!

Gurra Snurras house :D

Japp nu är vi här och ska kolla på sex and the city :D Wiiii! MEn nu ska vi börja!
Hejdå :)

GEJFA i skolan sen då

Kl 7 idag så ska vi till skolgården för att träffa Gurra Fredrik och axel :D Först var det ju Gejf men Axel måste ju såklart också få vara med ;D♥ Vill ni veta en sak.... :D Jag är starkast i hela världen! Haha nej, men kan ni fatta att jag vann på armbrytning mot Alex oxh Arvin i min klass!? Det kan inte jag iallafall. Jag tog båda med både höger och vänster :D Fysträningarna kanske lönar sig efter allt.... :)

Shame on me

Bara för att jag inte bloggade igår! Sorry för det :P
Men idag hade vi vår första slöjdlektion i RaoulWallenbergskolan. Sen så Hade jag träning i vasalund  :D
Men jag måset berätta om igår! X) Haha på träningen dårå.
Vi skulle ha 40 min fys efetr tränng på sidan av planen samtidigt som pojkar 97 tränade. Och Erik ska lära oss nått shema som vi ska gå efetr men det har han inte gjort än. Och han avr ju tvungen att träna p 97 då så en i p 97 laget som inte skulle vara med fick leda får fys. Han heter ju då Mrad. Han typ drev med oss as mycket -.- vi skulle göra armhävningar i typ 1 minut så alla började att göra det. Men efter typ 15 sekunder ås äger Mrad "Ey, varför kör ni för? Jag har ju inte startat klockan än!?" alla ba "åååååhhh!" Haha :D Det var faktiskt kul :P Men just nu kör jag Sanning eller konka på msn med Gustav,Jessica och Fredrik :D
säger bara en sak! Gejf är bättre än allt och alla!♥

Svar på fågestunden.

Filuren o.O
spelar du nån sport? isåntfall vem är din bästavänn i laget?
säg nånting du tycker är gulligt som nån har gjort till/mot dig:) är du ihop med nån?
har du hånglat me nån?
säg någon av dina bästa bästa o närmaste kompisar =)
svar: Ja, jag spelar basket. Vet inte... Gillar alla jätte jätte mycket men det är väl Tova, Bella, Olivia och        Donny som jag känner bäst. När nån sa till mig att jag var söt? X) Ja det är jag. Eftersom att dagis inte gills så nej.
Stephanie och Jessica :D

Bella
hur kan du va sååå söt? :) o sen då, dina 3 absolut favorit låtar? :)<3

svar: Nu är det nämligen så att jag inte är söt så jag förstår inte varför du frågar :) <3
Just nu är väl dom låtarna jag lyssnar mest på billionare, party in the USA och.. hm kommer inte på nån till :P

Nora
Du är söt i stort hår! Och hmm, gillade du din gamla eller nya klass mest?

Svar: Det är en väldigt svår fråga... Först så trodde jag att jag aldrig skulle få en bättre klass än den jag hade i sundbyskolan. Men jag gillar min nya klass väldigt mycket också. :)

filuren :0
Har du fått mens? Vem/vilka är din bästis(ar)? Är det någon i din nya klass som du tycker är jobbig?

svar: Den frågan var lite för privat... Min absoluta bästis är Stephanie.
Nej jag tycker inte att nån är jobbig i min nya klass. Fast vi fick en ny kille igår. Han är lite skumm...

Så! det var det. Just nu har jag såå ont i magen :( Och jag ska typ på träning nu..
Hejdå.

RSS 2.0

Vädret Stockholm