grät typ skiit mycket x)

hejhej nu har jag kommit hem från bion :) eller jag kom hem typ kvart, tjugo över 10 men de var inte så länge sen :P ajja vi såg somsagt "farsan" o jag grät så jävla mycket i slutet de va såååå sorgligt :´( men de blev bra sen iaf :) hha när filmen var fradig a jag till jessi: har min mascara runnigt? hon bah : haha aa lite. men jag gick in på toan och fixade de:) japp o nu ska ni få lite bilder på de jag har köpt o när vi hade våra ansiktsmasker :D

haaha jessica på morgonen :D

anskiktsmasken...

de kanske inte syns att vi har ansiktsmask men de har vi :))

haaahaaahaha! vacker bild RIGHT??

asso man kunde inte skratta,le,prata ingenting ansiktet var som förstenat! :S

och om man försökte skratta eller prata så sprack de :P

haha när vi tog bort de :P.......

haha så här såg masken ut när den hade stelnat :P" de såg ut som plast x)"


min gröna tröja :)) "den var mycket snyggare när jag hade den på mig än när den låg på marken x)

min brun/grå tröja :)

fint ljuslila nagellack :D

fint paket med örhängen, och om ni undrar så har jag på mig ett par av dom ;) ( dom var silvriga )

och dom här örhängerna typ äääälskar jag! bilden blev suddig men de e ett par blå ankare : )

oohh juste ja´!!!! jag köpte ett mörkblått linne från ginatricot men jag orkar inte ladda upp bild på de nu men ni kan kolla på dom fotona där vi har ansiktsmaks för då har ja de linnet på mig ;)

men nu ska jag måla naglarna :D höhöh

många pussar o kramar// elinpelin :) <333

fett najs dag me jessica :D

hejhej!

igår sov ju jessica hemma hos mig (som jag sa tidigare) o sen typ kl 12 åkte vi till vällingby o jag shoppade ganska mycket :) o sen träffade vi frida där också o hon köpte också lite saker :) men jessica hade inte så mycket pengar så hon köpte inget "eller jo mat". men jag köpte iaf : en grön långärmad, en brun/grå 3-kvarts tröja, örhängen (massa), nagellack,ansiktsmask och inget mer tror jag :) sen åkte vi hem till mig o jag o jessica andvände våra ansiktsmasker som vi hade köpt :D de va fett skojj :)
o nu ska vi snart ( 8.15 ) gå o se på bia , "farsan". den verkar skitrolig så ehh... hoppas att den e de :P

men ni får fler bilde sen måste gå !!! :D

//elinpelin :) <33333






har pricis vaknat (nästan)

hejhej!

igår sov jessi hos mig o de blev lite knas igår för jag glömde att borsta tänderna :(:(:( uuusssh! :P o jessica sommnade med kläderna på :P o sen ssomnade jag i jessicas säng ( min bäddsoffa) o vi typ hade dragkamp på natten om täcket
:P fast de har jag inget minne av de va jessica som berättade de för mig :))

och nu har vi vaknat  o vad gjorde jag  o jessi  igår ?  jo vi var ute med en jätte söt hund som heter sixten :D men den bet hål på mina byxor :(:( höhö ajja :P sen gick vui hem till mig och smsade me oskar :D o så skaffade vi en facebook åt honom :) fast han har ingen fungerande dator så han kan inte logga in på den iaf :P o sen sommnade jag o efter en stund jessica.

men nu ska vi till vällinby så hejdåå //elinpelin :)

itt öga :)

gooodmorgon alla solstrålar!

hejhej! nu har jag nästan pricis vaknat. jag vaknade 20 i 9 så de var väll ett tag sen :P men idag ska jag vara med söta steffi :) för hon åker tilll åre idag på kvällen så jag ska va me henne en stund :) vet inte vad vi ska göra menmen.  juste ja´såg alla att gudrunn åkte ut på letsdance igår???? de va bra för jag gillade inte henne :)) eller de kanske inte e så många som kollar på letsdance eller??? jag tycker iaf att de e bra :) japp å igår hade jag ju de kul me filla o sabina:) men tyvärr så missade jag bussen som jag skulle ta :/ så jag fick ta nästa buss :) men som tur var hade jag sabina o filla som väntade me mig på bussen. under tiden gick vi in på pizzerian o satt där. sen sprang vi ut igen när bussen kom:) o gud har jag sagt hur tttrrrååååkigt de e att åka buss själv asso om man ska åka långt? de e iaf skiiit tråkigt! tycker jag iaf :P men nu ska ni få lite "godmorgon bilder" på mig :)

 trötta jag :P

ville inte visa ansiktet :Ptrött :P "lägg märke till min fiiina tröja" x)

nepp! nu måste jag sluta för jörgen ska ha datan :(:(:(:(:(

många pussar o kramar//elinpelin :) <33


e hos filla :)

hejhej nu  jag hmma hos filla med sabbi. men vill ni veta vad de roliga är ?? att filla inte är här! haha hon åkte iväg för en stund med hennes mamma för att rönka hennes knä :P o ja o sabbi vi bah: men vad ska vi göra när du e borta då ??
o hon bah: joo ni kan väll stanna här :P haha så nu e vi här o har pricis spelat kort :) men filla kommer väll tillbaka snart :P men idag hade vi hk o jag o agnes o carolina var i en "grupp" o vi lagade (elle alla lagade de menmen)  köttbullar med tomatsås o ris :) men tomatsåsen blev ingen good :( men resten va skiit  gott :) men jag fick bara 3 köttbullar o carolina tog 4 o agnes tog typ mer än 4 :( buuhu :´( haah ne skojja :p men jaa nu ska ja ta o hita på nått

hejdåå// elinpelin :) <3


nu e de dags igen :P

hejhej alla sötsötar!

ja vet att jag typ inte har bloggat sens i söndags men de e bara för att jag har haft så mycket på gång. så nu får ni en liten snabbrunda på vad jag har gjort de senaste dagarna o sen ska ni få bilder från kläppensmiley_wink_73678975  japp så i måndags var det baksetträning kl 5 o sen va ja så trött när jag kom hem så jag orkade inte blogga. i tisdags var jag på basketmatch+tog lagfoto med mitt basketlag o jessica följde me smiley_lol_73678723 när vi tog kort så stog jag med bollen under armen o den andra handen på höften. o sen på slutet hade vi typ fett kul smiley_tongue_73678915jag o jessica o donny gick in på planen o kastade lite bollsmiley_happy_73678608 men sen gick donny. "o förresten vi kollade på hermatch" o felix skulle städa lektaren med hans lag så vi fick vänta ett tag. men sen tog alex ( nån i felix lags lillebror) miin boll så de tog en stund att få till baks den. sen fick vi jätte roliga nya kompisar "dvs dom i felix lag"  :P sen skulle vi hem o då blev jessica o felix bästisar i bilen x) höhö. sen i onsdags var ja på träning kl 4 o sen när jag ko hem var ja trött o behövde göra läxor så de blev ingen bloggning då heller :/ men idag har jag varit i skolan,  haft syslöjd. jag gjorde klart min stjärnfläta :D hihi. sen var ja på klubben  o ritade en fin fin täckning med antonia,elin.a och emilie :) sen var jag med felicia,tova,jessica,isabel o william o erik. men erik gick efter en stund o sen kom oskar :D x) ( i 5c) o alla vi hade litee flumm :P o nu sitter jag här o ska snart på träning :) o juste jah´ mamma anmälde mig till ett basket kollo till påsklovet så jag ska dit med tova o linnea :D wii roligt :) men baaaaajjjjss!!! -.- nu vill inte min jäkla mobil ladda över några bolder :( o jag som hade alla fina bilder där från kläppen :( :( :( jaja ni får andra bilder :)

 rolig bild på mig :D

 så här såg jag ut idag :))

 höhö åt prcis varm glass " asso jag värmde den i mikron var jag ville ha den som ungefär en milkshake :D den vaa jätte good :)

men ojoj nu måste jag gå, göra mig iordning inför basketträningen!

hejdåå sötkorvar!! // elinpelin :D <33

kom pricis hem :D

hejhej!! :)

jag kom pricis hem från kläppen. skönt men ändå tråkigt :P de tog ungefär 5 och en halv timma för oss att komma hem.vi har haft sååå kul :D vi har åkt bandvagn, vi har gåttt på after ski ( stavas?) haha juste de va så här aat barn fick komma upp på scenen o sjunga sånger o då var de en liten kille som skulle sjunga en låt o i refrängen gick den så här nananananananan ( vet inte hur den gick där :P) " kaaviar" ! dudududududuu "kaviar" ! asso de va skit kul ! x) sen har vi åkte skidor        ( klart xP ) o jag ramlade faktiskt bara 3 gånger!! duktig?? (aa) :P först i en liten skogsbacke, där åkte jag in i ett träd :P pang! sa de o  jag låg ner x) sen när jag skulle åka uppi en liten skogsbacke så ramlade jad, o sen när jag skulle hjälpa jessica upp för att hon pricis hade ramlat så ramlade jag sen. asso först ramlade jessica , sen ramlade jag när jag hade hjälpt henne upp o sen ramlade jessica igen o då lyckades o koma med ansiktet under snön också :P men vi mår bra så de e ju bra :D o juste jessicas knä hoppade ur led när vi skulle hoppa på dom stora hoppen i snowparken :/ ajajaj stackars jess! ( säger mer jess nu för tiden x) ) sen har vi bastat o rullat oss o snön :) ( kommer bilder på de nån annan gång) o vi har också lyckats att skaffa nya kompisar :D när vi åkte bandvagn upp till topp stugan ( en stuga på toppen asso) för att äta mat så var de 5 barn där först var de en skiit söt liten tjej som heter evelina som var 5 år men  såg ut som 3 år :P o sen en liten kille som jag inte kommer på namnet just nu han var typ pyroman älskade eld! de fanns en öppen spis där o han bara ösade på med mer ved hela tiden jag o jessi var nästan säkra på att  hela restaurangen skulle börja brinna upp vilken sekund som helst! x) men då kom en servitör o sa åt honom :) sen tyckte han att de blev varmt så han gick ut o tog av sig tröjan! när de var typ -10 grader! o då frågade den lilla tjejen som hette evelina : vad gör han ?? o jag bah: aa du ja vet inte men de ser it som om han tar av sig tröjan, vad tror du att han gör? rostar bröd eller? hahahahh o jag tyckte att jag var skit rolig men jessica sa att jag var taskig mot evelina eftersom att hon bara var 5 o inte förstog så myckte :P o juste ja´sen var de en kille som var 9 år som hette olle :P o sen en annan kille som vi tror heter albin :P han såh så sjuukt rolig ut!! :P han hade en rutig skjorta som var innstoppad i hans byxor o byxorna satt typ vid naveln x) sen hade en långt hår nästan till axlarna o ett tjockt hårband so m gjorde att håret stog upp! o sen var de  dén sista killen som var där men jag vet inte vad han heter :) a men iaf vi har haft skit kul! tack för att jag fick följa med jessica! :D o juste jag o jessi är frän o med nu kläppkompisar! X) höhö :P

 ungefär så här såg en bandvagn ut ;)

 eller så här :)

o juste ja´! jag fick en sjukt snygg tröja av jessivas pappa som julklapp från jessi! ni får mer bilder på mig o jessica sen !

hejdåå nu ska jag gå o köpa basket skor med moder! mina gamla är för små :P

många pussar o kramar // mucklanmelin :) ♥


längtar tills imorgon!! :D <3

tjenare tjenare alla bloggläsare! smiley_happy_73678608

imorgon åker vi! jag o jessica ska till kläppen, längtar sååååå mkt! idag hade jag basket träning ( den var faktiskt ovanligt rolig ) sen kom min kära fader o hämtade mig o vi körde direkt till vällingby. (hoppas ingen tyckte att jag luktade svett me tanke på att jag hade haft träning smiley_tongue_73678915) jaa och igentligen skulle vi åka dit för att vi skulle hyra ett par pjexor men dom hyrde inte ut pjexor utan man var tvungen att köpa istället! aaja så då var pappa tvungen att köpa ett par pjexor stället. dom var vita med lite saker på. sen köpte han ett par vackra skidhandskar till mig också  smiley_lol_73678723dom var också vita med lite rödrosa saker på " typ fåglar ??"   japp så ja e glad smiley_lol_73678723 sen åkte vi hem och åt maat. såå nu ska ni få lite fi..... nämmen vad fan ! nu ska datan vara dum också så att man inte kan ladda över bilder från mobilen! jag som hade tänkt att ladda upp jätte fina bilder på mig med hjälm o skidkläder på mig :( jaja men ni får väll dom här bilderna iställer då najjs ( dom var inte lika fin som dom på mig menmen .... ) x)

  fin bild smiley_happy_73678608  höhö cool bild smiley_tongue_73678915 






 haha sådär kommer jag lungt att göra i kläppen x)

jjaja nu ska jag gå o lägga mig vi åker typ 9 imorn så .....
superduper stora pussar o kramar eftersom att jag inte kommer att ha tillgång till en data på 4 dar x) // mucklan melin smiley_kis_73678676 ♥


har så mkt att berätta om!!! :D

tjena mors bloggen!


hejhej! gisssa vart jag ska på torsdag........ joo jag ska till kläppen med bästa jessica!! :D de var ju så att igentligen skulle dom åka med deras engelska kompisar men dom ringde igår ( måndag) och sa att dom hade blivit sjuka! så jessica ringde till mig o sa : asso jag vet att de kommer lite plötsligt men vill du följa med till kläppen på torsdag? oh ja blev så glad! jag frågade pappa o jag fick! men här kommer de dumma .......  jag måste skicka in en ledighets ansökan och jag åker om 2 dagar  hoppas dom godkänner bara ..... aaja men de går nog bra iaf

idag skulle igentligen jag,felicia och sebbe åka till kista men sen sa han att han skulle va med anton istället -.- japp så då skulle jag o filla gå hem till henne istället men på bussen träffade vi ellinor,kevin o mattias o dom skuulle till ellinor så vi följde me. vi tittade på 2 as läskiga filmer! den första hette "mirrors" skit äcklig! sen kollade vi på en film som hette "candyman" men den kollade vi inte klart på
o sen kollade vi på ööhhhh heheh jag kommer inte ihåg vad heter men den va läskig! x)

så då blir det vell kläppen me jessica från torsdagen till söndagen
vi ska ha såå  kul!!

jaaa.... ååå nu har jag inget mer att berätta om
jo jag kan säga vad vi åt till midag, vi åt hemmagjorda hamburgare förrsten har ni märkt att jag har skrivit jätte mkt smilisar på det här inlägget x) men nu ska jag försöka att logga in på hotmail för jag måste kolla om jag har match på söndag 

många pussar och kramar// den superduper glad Elin!! ♥

ALLA HJÄRTANS DAG!! :D

hejhej alla solstrålar! x)


idag hade jag match kl 9. de var bara fem st som kom och man är fem st inne på planen  så vi kunde inte byta nånting x) men dom som inte va sjuka och skulle bort var : jag,bella,frida,tova och jessica :) japp o nu sitter jag hemme o ska snart på nicolines lilla kalas :) o pettson ska va me också :D fast bara en liten stund :P  haha hon kommer säkert att ha hjärttema x) de har hon iaf haft dom senaste åren :P men nu måste jag dusha efter en jobbig match! o juste ja´vi vann inte :/ japp så nu ska jag dush ao sätta på mig "finare" kläder najjs men först ska ni få lote fina bilder på mig o min matchdräkt :) 

 haha en svettig elin x)


 och sen de bästa nummret någonsin .......... 10!! förut tyckte jag att 14 var det bästa numret någonsin men nu e de 10 som gäller najjs

ajja men nu måste jag duscha!


slapp dag

hejsan hopp!


hejhej, idag har ja bara tagit de lungt. :) igentligen skulle jag kanske vara me pettson efter 3 men de blev inget. japp så idag har ja gått igenom alla mina kläder i min garderob o slängt alla som jag inte andvänder och dom som var för små   "måste ha en ny garderob"  alla hyllor e sånna här hyllor som man drar ur och dom där sakerna som dom sitter fast på lixom ramlar av hela tiden! skit jobbigt. men mamma har sagt att vi ska köpa en ny så.... aa de kommer väll att bli bättre. sen kollade jag på en film på tv:en. den hette tillbaka till framtiden, har sett den typ 5 gånger men den e bra så... aa.sen gick ja hem till min pappa o hämtade mina matchkläder för jag har match imorn.lite konstigt eftersom att de e alla hjärtans dag o sen så fyller min lilllasyster år så hon ska ha kalas men matchen e tidigt på morgonen så de gör inget :P här får ni en bild på tillbaka till framtiden glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad  oohh yeah! haha :P 
 

e me pettson! :D

hejhej!


hej nu e ja me pettson (jessica) :P japp, idag har ja varit i skolan o vi hade hemkunskap! :D vi lagade wookade grönsaker me kyckling, de va skit gott! men sen när vi skulle äta lunch så vara ja inte hungrig eftersom att jag hade ätit för typp bara en och en halv timma sen :P japp sen så tittade vi på en film på klubben den hette snuten i varuhuset, haha jag hade igentligen sett den innan fast inte hela men den va skit rolig :P så nu räcker de! :P nu ska ja o jessica försöka komma på nått

hejdå//mucklan melin <3 :)    


här får ni lite snyggga bilder på oss 2 ;) "jessica ville inte visa sin näsa"

haha en vacker bild på mig o jessica på jcx)

fina jaag! haha X)

normal daag ;)

hejhej!

idag har ja varit ii skola...... ooo aa det hände inte så mycket iskolan :P  eller joo på ratsen så började ivan & ivan i c att kasta snö/isbollar på oss ;( japp (första ratsen) så då tänkte vi att vi skulle gå o kasta på dom på lunch rasten ( jag hade tänkt att mula ^^ ) men de gick ju inte så bra för så fort vi kom i närheten började dom att kasta på oss x) japp efter skolan gick ja till klubben o där  va ja me felica ( fast hon gick ef¨ter att vi hade ätit ) , jessica,lucas,erik,sebastian o efter en stund kom wille :P vi hade skit kul! haha men roffe gillade inye att vi hade kul så han bleb skit sur x) japp nu sitter ja här o har pricis skalt 2 mandariner :D japp men nu ska ja logga in på fb istället

många pussar o kramar// mucklan melin :) <3


blev lite fel igår x)

hejsan!! :D<3

som ni kanske har märkt så råkade jag skriva gårdagens inlägg 2 gånger igår. :P men de va bara för att först va ja inne på min data i mitt rum o skrev de första inlägget, o när ja va klar så stog de att de inte gick att "publisera". (eller va man nu säger) så ja gick till datan i vardags rummet ställlet o skulle försöka att skriva om allt där igen -.-´ haha jaa, jag kom inte på nått bättre :P så de gjorde jag........men sen när jag hade lagt upp de inlägget så fanns de andra inlägget plötsligt där också!! såå jaa.  och om ni undrar om de där me bilden så funkade de den första gången men inte den andra gången. (först, efter en stund funkade de ju) japp så ligger läget till x) haha dålig komentar av mig :P

men japp idag har ja varit me pettson ( jessica,för er som inte vet att hon kallas pettson ;) ).  åååå vad gjorde vi dåå??? jo! vi tittade på tv, åt maaat,gjorde läxor..... hahaha kul va !? å sen tittade vi i skolkataloger :Dmen sen behövde jag gå hem, oohh....... nu sitter jag här!! :D  jupp tupp, o förrsten jag kallas mucklan ( filla säger mucklan melin X) ) o felicia kallas findus! haha en kul grej vi har kommit på bara! ;D

muckliga hälsningar// mucklan melin :) ♥


gör läxor -.-´

  1. hejhej alla bloggläsare!

    idag har ja haft basketträning. men det gick inte så bra för ja fick jätte ont i min hälsena när jag sprang :/ men jaja så hemskt var de väll kanske inte ........ men sen fick jag skjus ( vet inte hur de stavas) hem utav isas mamma :) de va bra för min mamma trodde att jag hade haft träning i spångahalen så hon åkte dit x)

    men jaja nu sitter jag i gör läxor. de e bara ganska tråkigt ni vet `....
    o sen e de den hära so läxan. den handlar om gustav vasa o för de första så va ja ju inte me när dom tittade på alla filmer om gustav vasa o skrev om honom för jag var ju i thailand då! eller joo förresten vi skrev lite om honom idag o i fredags men ja vet licksom ändå ingenting om honom (nästan) . för de e så här att man ska svara på massa frågor o ja vet ju nästan inget :P o sen var de nån uppgift där de va bilder, o sen fanns det en liten text under med en siffra brevid. o då va de typ så här om det stog : "de rullar i väg liken i tunnor" så skulle man sätta den siffran som hörde till den texten i en liten ruta i den rätta bilden o dom där bilderna var typ skiit suddiga så man såg ju inte va de va på dom! haha gillade inte den läxan :P och sen hade vi matteläxa, o den handlade om typ mil och meter och kilometer. och ja suuuuuuger värkligen på sånt där! uuuush va de e tråkit me läxor -.-´


    och nu håller datan på så man kan inte ladda upp bilder!  jag som hade tänkt ladda upp en liten kille som bar på jätte stora o tunga böcker...... hahah japp! :P



    men nepp nu blev de ingen bild x) men jag e ända ganska trött nu så ja ska nog gå o lägga mig nu *gäsp*

    många pussar och kramnar // elinpelin :) ♥



    images nämmen titta de funkade ju nu!! :D hhaa den blev lite suddig men jaja  :D



    okej hejdåå på riktigt nu! :P      179815otg718ys9z_19936275

gör läxor -.-´

hejhej alla bloggläsare!

idag har ja haft basket träning. de gick intge så bra för när vi började att springa så fick ja ont i min hälsena igen :((  sen fick ja skjus ( vet inte hur man stavar) hem av isabel :) åå  nu sitter ja o gör min so läxa vilket absoluut inte går så bra för att den handlar om att man ska kunna massa grejer om gustav vasa o när dom (klassen) höll på o läsa om honnom o tiitade på film om honnom så var ju ja i thailand så jag vet ju nästan ingenting!! eller joo förresten vi har skrivit lite om honnom i skolan idag o i fredags.... så ja vet lite. o sen är de nånting med bilder där man ska sätta ut rätt siffra vid rätt bild när man har läst en liten text som siffran hör ihop me ( inte så bra förklaring menmen) och bilderna är jätte suddiga så man ser inte vad de e på dom! aahh! jobbig läxa -.-´. o sen så e de matteläxan som handlar om kilometer och mil och meter o ja e skit dålig på sånt dära! buhuu va de e jobbigt me läxor :´(



ajja måste fortsätta att plugga :( hejdåå// elinpelin <3

mår ingen bra + att jag har ont i min hälsena :((

hejhej

som ja sa tidigare  så hade vi match idag.  vi vann inte men vi spelade skit bra iaf :) men i slutet av matchen fick så j*vla ont i min hälsena ( asso den som sitter bak på foten :P )  så jag kunde nästan inte springa men jaja dom andra i mitt lag kämpade jättemycket! men de finns en i alviks lag som har nummer 6 o hon e värkligen bra! så när jag skulle åka hem kunde jag knappt gå :/  o sen när jag kom hem fick ja ont i huvudet o blev jätte slöö. jag satte mig i soffan o tittade på pettson o findus o sen somnade jag :P . men sen när ja vaknade så satte maria på stuert little, så jag o nicoline satt o tittade på den :)

pussar o kramar// elinpelin älskar pettson o findus !! :D


ny header! :D

hejsan allihoppa! som mni ser nu så är min blogg MYCKET finare nu eftersom att tova (http://coolaaoutfitts.blogg.se/) har gjort en skiit snygg header! :D tack tova! :)  idag ska ja ha match o donny sov ju över så vi åker dit tsm :)  vi ska möta alvik " tror ja". men vi måste först gå hem till minmamma o hämta mina match kläder för dom e där. men nu har ja inget mer att skriva om o donny vill att vi ska göra en blogg ¨så nu gör vi de! ;D


hejdå// en glad elinpelin! ;D ♥♥       


länge sen, ja vet :P

nu har ja nog inte bloggat på typ en månad tror ja :§ men de e bara för att ja har varit i thailand o sen har ja inte orkat. men nu kommer min blogg at bli mkt bättre för tova ska fixa en header åt mig. ( hon e bra på de :D) aja just nu e ja me donny o har de kul framför datan. har varit inne på fb o PLAYAHEAD  typ skiit längesen ja var inne där!! X) oohh förrsten visste ni aat playahead ska stängas ner för att de e typ inga som e inne där längre  X) haha fett synd ! :P förut hade var  typ alla inne playahead o nu e de nästan ingen inne där längre :P

men igår sov ja hos steffi så på dan idag va ja me henne o vi åkte till åkeshov o badade " de va sjuukt längesen ja va i en simmhall " aa men de va kul o vi lyckades tillo med att ha alla badleksakerna XD haha! men sen när ja kom hem ringde donny o undra om vi skolle sova hos henne/mig...... o hon fick sova hos mig :P 

å ja missade melodifestivalen :(( haha hade tänkt att se den men jaja x) vem vann ??? :O
men nu börjar donny att bli ganska uttråkad för jag har typ suttit framför datan hela tiden :P ( självisk man är :P )

många pussar & kramar // elinpelin :)<3

RSS 2.0

Vädret Stockholm